Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Studená sprcha pre Belohorcovú: Namiesto pochvaly za sexi fotky výsmech od fanúšikov
Zdielať na

Studená sprcha pre Belohorcovú: Namiesto pochvaly za sexi fotky výsmech od fanúšikov

Zdroj: Instagram/ZB

Bývalá moderátorka je pre mnohé ženy veľkou inšpiráciou a vzorom, pretože dokazuje, aj žena po štyridsiatke a dvoch deťoch môže vyzerať príťažlivo a fit. Podľa niektorých to však už s provokatívnymi fotkami preháňa.

Kedysi patrila medzi najsexi ženy v našom šoubiznise a ani po rokoch sa na tom nič nezmenilo. Zuzana je mamičkou dvoch krásnych detí a hoci o pár dní oslávi 46. narodeniny, stále sa môže chváliť pevnou a príťažlivou postavou, na ktorej denne maká.

​Belohorcová sa po rokoch strávených v slnečnom Miami usadila so svojim manželom Vlastom Hájkom a deťmi - Salmou a Neviom na španielskom ostrove Tenerife, odkiaľ pravidelne informuje svojich fanúšikov o všetkom, čo je v jej živote nové.

V posledných mesiacoch na sebe maká ešte poctivejšie ako v minulosti a výsledky sú fantastické. Zuzana je nielen štíhlejšia, ale má aj dokonalo vytvarovanú postavu, ktorú ako inak, rada predvádza aj v plavkách.

Kým väčšinou si za podobné zverejnené fotografie získala kopec lajkov a slov obdivu, tentokrát sa pod polonahou fotografiou s vystrčeným zadočkom začali kopiť negatívne a posmešné komentáre.

“Moja stará školská prezývka “Beloritka” bola asi trefná…” napísala k záberom z bazéna, po ktorých sa spustila kritika.

“Za každú cenu sa neustále predvádzať … Každý máme iné hodnoty…” napísala jedna z komentujúcich.

“Ako si vážite samú seba? A ako si vás ako ženu a manželku váži váš manžel, keď mu takéto fotky nevadia.. Dnes vy a zajtra vaša dcéra dá do sveta jej nahé telo..” pridala sa ďalšia.

„Ste krásna žena, ale ako dieťa by som si nepriala, aby sa mi takto mamička odhaľovala na internete. Všetko má svoje hranice a myslím si, že zachovať si určitú hranicu a byť za dámu na svoj vek je dôležitejšie ... Mám vás veľmi rada, ale toto odhaľovanie je už značne nevkusné,“ vyjadrila sa ďalšia.

Zuzana nie je ani zďaleka jediná, ktorú kritizujú za podobné zábery na sociálnych sieťach. Pravidelnú kritiku poznajú mnohé celebritné maminy, svoje vie o tom napríklad Andrea Verešová, Dara Rolins, Simona Krainová, či napríklad Agáta Hanychová.

Čo si o podobných záberoch známych mamičiek myslíte vy? Dokáže vás takéto fotky nakopnúť a motivovať, alebo na vás pôsobia skôr nevhodne?

Súvisiace články

Najčítanejšie