Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Odfarbila si vlasy doma, pri pohľade do zrkadla sa rozplakala: Aha, ako teraz vyzerá!
Zdielať na

Odfarbila si vlasy doma, pri pohľade do zrkadla sa rozplakala: Aha, ako teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Snaha o extrémnu farebnú zmenu vlasov doma nie je nikdy dobrý nápad. V prípade tejto ženy sa domáce farbenie skončilo absolútnou katastrofou.

Angličanka Jade Jarvis (35) sa priznala, že na farbení vlasov bola roky doslova závislá a vyskúšala si už všetky možné odtiene. Tentokrát jej však domáci pokus nevyšiel a doplatila na to naozaj veľmi kruto.

Aby boli naše vlasy skutočne korunou krásy, musíme sa o ne poriadne starať!

Toto doma nikdy neskúšajte!

Jade vedela, že kvôli farbe, po akej túžila, si bude musieť najskôr vlasy odfarbiť. Keďže prvé odfarbenie nezabralo dostatočne, zopakovala to hneď aj druhýkrát, aby boli jej vlasy čo najsvetlejšie a aby na ne chytila farba, ktorú si vybrala.

Neodborné a agresívne odfarbenie spôsobilo, že jej na hlave zostal príšerný chemlón, zozadu sa jej vlasy úplne spálili a začala sa jej robiť plešina, píše magazín Tyla.  

„Pozrela som sa do zrkadla a bola to absolútna katastrofa. Vedela som, že mi nezostáva nič iné, ako si vlasy úplne oholiť,“ opisuje príšernú skúsenosť žena, ktorá sa už nikdy nebude o niečo podobné pokúšať sama.

Jade Jarvis

Profimedia

Hoci ona si na vystrihanú hlavu nedokáže zvyknúť, reakcie okolia sú na jej nový imidž veľmi pozitívne. Jade to však nevydržala ani tentokrát a hoci jej kratučké vlasy ešte ani nezačali dorastať, už si ich nechala zafarbiť na modro.

Máte aj vy podobnú skúsenosť z farbenia vlasov doma? Napíšte nám!  

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie