Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z nadpojených vlasov sa dlho netešila: Strašné, čo jej po pár dňoch zostalo na hlave
Zdielať na

Z nadpojených vlasov sa dlho netešila: Strašné, čo jej po pár dňoch zostalo na hlave

Zdroj: Profimedia

Táto žena sa nechala zlákať pútavou reklamou nemenovaného salóna na prekrásne nadpojené vlasy. Namiesto nádhernej hrivy jej však nakoniec zostali iba oči pre plač.

Štvornásobná mamička Lacy Price (27) z anglického Ashfordu sa na vlasovú premenu nesmierne tešila. Po nadpojení vlasov vyzeralo najskôr všetko v poriadku, no po pár dňoch prišiel obrovský šok!

V prípade herečky Karin Haydu dopadla zmena účesu perfektne, čo poviete?

Namiesto krásnej hrivy plešina

Lacy sa nechala zlákať reklamou, ktorá propagovala krásne vlasy pochádzajúce od žien z Ruska. Objednala sa a nechala si ich napliesť, no dlho sa ich krásou nestihla kochať.

Už po dvoch umytiach bola ich kvalita veľmi zvláštna, pokožka na hlave ju začala extrémne svrbieť a nakoniec jej vlasy začali vypadávať v chumáčoch, a to nielen tie nadpojené, ale aj jej vlastné, píše denník The Sun. 

Profimedia

Mladá žena bola presvedčená, že napojené vlasy neboli pravé, ale išlo skôr o pramene z konskej hrivy a po stále sa zhoršujúcom stave kontaktovala salón, ktorý jej reklamáciu neakceptoval a tak sa tam vybrala osobne. Majiteľ si vinu nepriznal a neustále opakoval, že vlasy, ktoré v salóne používajú, sú pravé a úplne v poriadku, za vzniknuté problémy si vraj môže sama.

Lacy sa nevzdáva a situáciu rieši aj naďalej, žiaľ, na hlave jej ostali už len príšerné plešiny a prišla v prepočte o takmer 500 eur. Strašné, však? Čo by ste na jej mieste urobili vy?   

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie