Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Legendárnu supermodelku by ste už asi nespoznali: Linda Evangelista má 56 rokov a takto vyzerá
Zdielať na

Legendárnu supermodelku by ste už asi nespoznali: Linda Evangelista má 56 rokov a takto vyzerá

Zdroj: Profimedia

Patrila medzi najslávnejšie a najúspešnejšie modelky všetkých čias a jej netypickú krásu obdivovali muži aj ženy z celého sveta. Pozrite sa, ako sa na jej výzore podpísal zub času.

Kanadská supermodelka Linda Evangelista oslávila pred pár dňami svoje 56. narodeniny. Počas svojej úspešnej kariéry sa na titulkách prestížnych módnych magazínov objavila viac ako 600-krát a bola múzou najslávnejších módnych návrhárov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @skybluepeaches

Supermodelka na dôchodku

Mnohé slávne krásky sa snažia udržať svoj mladistvý vzhľad čo najdlhšie, pravda je však taká, že čas sa zastaviť jednoducho nedá. Aj dychberúca krása jednej z najkrajších žien sveta sa pomaly vytratila a slávnu Lindu Evangelistu dnes na ulici už takmer nikto nespoznáva.

Jej kariéra sa naštartovala v roku 1978 na Miss Teen Niagara 1978, po ktorej okamžite získala množstvo ponúk. Presťahovala sa do New Yorku, podpísala zmluvu s agentúrou Elite Model Management a jej sláva bola niekoľko rokov na samom vrchole. Okrem móla a módnych magazínov sa objavila napríklad aj v niekoľkých klipoch Georga Michaela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa roxannelowit (@roxannelowit)

Evangelista mala prezývku chameleón a to práve kvôli tomu, že často menila účes aj celkový imidž. Svoje rebelstvo potvrdila aj vtedy, keď sa dala ostrihať nakrátko a prišla kvôli tomu o niekoľko ponúk. Jej agentom to nebolo po chuti, ale jej odvážny štýl inšpiroval ženy z celého sveta.

Linda Evangelista mala v živote niekoľko partnerov a je matkou jediného syna Augustina Jamesa. Posledné roky žije skôr v ústraní, venuje sa charite, angažuje sa pri výskumoch HIV či rakoviny prsníkov.

Bývalá supermodelka trendu plastickej chirurgie nepodľahla, no priznala, že vyskúšala botox a rôzne neinvazívne skrášľovacie metódy. Módna ikona má už 56 rokov a s pár kilami navyše dnes vyzerá ako úplne bežná žena v jej veku.

Profimedia

Profimedia

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Aj krásna Daniela Peštová priznala, že nebola vždy so sebou spokojná...

Súvisiace články

Najčítanejšie