Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žiadny botox ani plastika: Vďaka TOMUTO má Peštová bezchybnú pleť
Zdielať na

Žiadny botox ani plastika: Vďaka TOMUTO má Peštová bezchybnú pleť

Zdroj: Instagram/Daniela Pestova

Je to neuveriteľné, ale krásna česká topmodelka je už päťdesiatnička. Ako je to možné, že vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým?

Pri pohľade na jej tvár vás najskôr napadne, že zastavila čas alebo objavila elixír mladosti. Charizmatická kráska má stále pružnú a žiariacu pleť s minimom vrások, rozhodne to však nie je estetickými zákrokmi, ktorým Daniela nepodľahla.

"Rozhodne si nelámte hlavu z pár vrások. Najlepšou prevenciou je naozaj kvalitná pleťová kozmetika, ktorá sa musí doplniť správnou životosprávou," poradila Daniela Peštová ženám, ktoré rovnako túžia zostať čo najdlhšie mladé. Možno vás to prekvapí, ale aj táto kráska nebola so sebou vždy spokojná. Toto prezradila pre Topstar v minulosti.  

Ako teda vyzerá jej bežná starostlivosti o pleť? "Najvýznamnejším pomocníkom je spánok. Akonáhle ho mám nedostatok, na pleti sa to prejaví veľmi rýchlo. Ďalšou dôležitou časťou môjho kozmetického režimu je pleťový peeling spojený s masážou tváre. Mám tiež rada hutnejšie výživné krémy a vôbec mi nevadí, keď sa moja pleť leskne na míle ďaleko a vyzerá, ako by som si tvár namočila do olivového oleja," dodala. V kozmetickej výbave českej topmodelky nesmie chýbať ani kvalitné hyalurónové sérum či pleťová maska. 

Menej je viac

Postupom času upustila Daniela Peštová od kozmetiky plnej chémie a radšej si vyberá prírodné produkty a tie ju priviedli k esenciálnym olejom. "Posledných pár rokov si miešam vlastný olej presne podľa potreby svojej pleti. Je to väčšinou zmes levandule, kadidlovníka, pelargónie a citrónu," uviedla pre český Harper Bazaar. Raz za čas sa zverí do rúk kozmetičky, u ktorej si necháva robiť hydrafacial - hĺbkové čistenie pomocou vákuových nadstavcov, ktoré sa následne doplnia pleťovým sérom. Doma zase nedá dopustiť na roller, čiže masážny valček, vďaka ktorému sa pleť krásne prekrví, zmiernia sa vrásky aj kruhy pod očami. Dôvodom, prečo má Daniela Peštová aj v päťdesiatke pleť ako dievčatko, je tiež skutočnosť, že sa v súkromí líči naozaj minimálne, a svoju pokožku tak nezaťažuje. Uprednostňuje skôr "nude look", vďaka ktorému vyzerá prirodzene, ale stále chic.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Krása vychádza zvnútra

Topmodelka si veľmi dobre uvedomuje, že krása nie je len o drahých krémoch, no ak túžite mať zdravú a bezchybnú pokožku, musíte sa o svoje telo starať aj zvnútra. "Pijem veľa vody a zásadne nefajčím. Ak sa človek zle stravuje a žije nezdravo, nepomôže ani drahý krém," uviedla. Zároveň nedá dopustiť na pravidelné cvičenie a každý deň pre seba niečo robí. Popri športe miluje tiež dlhé prechádzky a túlanie sa mestom. Vyčistí si tak hlavu od myšlienok a zároveň udržuje svoje telo neustále v pohybe.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie