Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kráska sa ukázala bez štipky líčidiel, ľudia ju nespoznali: Taký rozdiel nikto nečakal!
Zdielať na

Kráska sa ukázala bez štipky líčidiel, ľudia ju nespoznali: Taký rozdiel nikto nečakal!

Zdroj: Instagram/maurahiggins

Mejkap dokáže hotové divy a mnohé celebrity sú bez neho ako sivé myšky. Táto žena dokonca bez šminiek vyzerá ako úplne iná osoba!

Maura Higgins (30) je modelkou a televíznou hviezdou reality show a šikovnou podnikateľkou v beauty oblasti. Jej Instagram je plný najrôznejších sexi fotiek a na každej jednej je dokonalo nalíčená, najčastejšie poriadne výrazne.

Je to naozaj ona?

Keď sa svetové celebrity niekde ukážu bez mejkapu, mnohé z nich by sme ani nespoznali a často zistíme, že bez vizážistov a hviezdnych stylistov sú to obyčajné ženy, ako väčšina z nás. Niektoré prekvapia pleťou, ktorá bez líčidiel ani náhodou nie je taká dokonalá ako na fotografiách, iné majú opuchnuté vačky pod očami či iné nedokonalosti.

Modelka sa najčastejšie prezentuje takto...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAURA HIGGINS (@maurahiggins)

Keď sa ukázala bez štipky mejkapu táto krásna žena pochádzajúca z Írska, fanúšikovia dokonca nechceli veriť, že je to ona. Takmer stále sa ukazuje so silným líčením, umelými riasami a príčeskami a keď sa ukázala úplne v prirodzenej podobe, ľudia nechápali. Maura si samo zo seba uťahovala, že takto vyzerá na 15 rokov a mnohí jej dali za pravdu.

Iní jej zase písali, že je prirodzene krásna a prehnaným líčením si zbytočne pridáva roky a pritom by jej stačilo upravovať sa iba jemne.

Poriadna zmena, však?

Maura Higgins

Instagram/maurahiggins

Maura Higgins

Instagram/maurahiggins

Súvisiace články

Najčítanejšie