Polojasno
24°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Česká herečka spôsobila ošiaľ na internete: Ľudia nechápu, že TAKTO vyzerá bez mejkapu!
Zdielať na

Česká herečka spôsobila ošiaľ na internete: Ľudia nechápu, že TAKTO vyzerá bez mejkapu!

Zdroj: Profimedia

Jitka nie je zástankyňou prehnaného líčenia a väčšinou sa skrášľuje skôr decentne. Keď však na Instagrame zdieľala video, na ktorom je bez štipky šminiek, fanúšikom spadla sánka!

Známa česká herečka Jitka Čvančarová (46) navštívila svojho kaderníka Michala Zapoměla a ten sa rozhodol podeliť sa so svetom o krátke video. Herečka je na ňom bez štipky mejkapu a jej fanúšikovia sa na ňu nevedeli vynadívať, píše český portál ahaonline.cz.

„Nenamaľovaná vyzerá úžasne, tak mlado a sviežo”, pochválila Jitku jedna z komentujúcich. „Bohyňa“ napísala jej kolegyňa Mahulena Bočanová. Drvivá väčšina chválila predovšetkým Jitčinu zdravo vyzerajúcu pleť a krásne lesklé vlasy. Zdá sa, že herečka patrí medzi hŕstku šťastných žien, ktorým to pristane viac bez líčidiel, než s nimi.   

Sympatická herečka je známa aj tým, že miluje otužovanie. „Je to úžasná záležitosť. Som klasický Wimhofovec. Mňa ten človek fascinoval. V januári som s ním išla nahá na Sněžku a bolo to fascinujúce,“ priznala herečka, ktorá sa pravidelne otužuje aj doma, na záhrade má kaďu s ľadovou vodou. Ktovie, možno je aj toto jeden z dôvodov, pre ktorý vyzerá takto skvelo!  

Súvisiace články

Najčítanejšie