Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nový účes zmenil túto ženu na nepoznanie: WAU, omladla a vyzerá fantasticky!
Zdielať na

Nový účes zmenil túto ženu na nepoznanie: WAU, omladla a vyzerá fantasticky!

Zdroj: youtube/ MAKEOVERGUY

Zveriť sa do rúk profesionálneho kaderníka a nechať si poradiť sa určite oplatí. Dôkazom je aj táto dáma, ktorá po premene doslova rozkvitla.

Sympatická Penny z Kalifornie už dlho túžila po novom účese aj celkovej zmene imidžu a preto sa rozhodla zveriť sa do rúk známemu odborníkovi, ktorý ešte žiadnej žene neporadil zle. O tom, že urobila to najlepšie rozhodnutie, vás presvedčí jej čarovná premena!

Takmer každá žena by vedela vymenovať niekoľko vecí, s ktorými je na sebe nespokojná, no len málokedy sa vieme pochváliť a vidieť na sebe to pekné. Presne toto bol prípad Penny, ktorá si myslela, že má veľké telo a malú hlavu a pred premenou bola trochu nervózna, ako to dopadne.

Penny pred premenou...

youtube/ MAKEOVERGUY

Christopher Jon Hopkins známy skôr ako „The Makeover Guy,“ má na svojom konte desiatky vydarených premien a ženy si jeho mimoriadny talent a schopnosť vytiahnuť z každej tváre to najlepšie a najkrajšie nevedia vynachváliť.

Penny sa po premene zmenila na sexi divu s rokovým lookom, vďaka novej farbe vyzerajú jej vlasy úžasne, zdravo, a vynikli jej nádherné modré oči. Čo je však najúžasnejšie, Penny úplne rozkvitla a teraz vyzerá oveľa mladšie, súhlasíte?

Fantastická premena, tlieskame!

youtube/ MAKEOVERGUY

​Pozrite si túto úžasnú premenu aj vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie