Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najlepšiu kamarátku Meghan Markle opäť kritizujú: Za všetko môžu tieto fotky!
Zdielať na

Najlepšiu kamarátku Meghan Markle opäť kritizujú: Za všetko môžu tieto fotky!

Zdroj: Profimedia

Kým sa z Meghan stala manželka princa Harryho, bola to poriadna divoška a to najmä vďaka svojej najlepšej kamarátke.

Meghan sa vstupom do kráľovskej rodiny musela rozlúčiť s mnohými vecami, ktoré boli dovtedy pre ňu úplne prirodzené. Okrem iného musela zrušiť všetky súkromné účty na sociálnych sieťach, zmeniť šatník, spôsoby, a zabudnúť hneď mohla napríklad aj na divoké večierky, ktorých si v minulosti užila do sýtosti.

Meghan a Jessica sa spriatelili vďaka televíznemu seriálu Kravaťáci...

Jej najlepšia kamarátka Jessica Mulroney (39) však zostala verná starému spôsobu života a preto sa jej návštev kráľovská rodina vždy trochu obáva.

Naposledy Meghan navštívila, aby mohla vidieť malého Archieho. Hoci ona je mamou už troch detí, pravidelne je kritizovaná či už za správanie, alebo za fotografie, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach.

Na spoločné divoké obdobie im zostali už len spomienky…

Profimedia

Mali ľudia dôvod na kritiku?

Meghan a stylistka Jessica sa spoznali pri natáčaní seriálu Kravaťáci a odvtedy z nich boli nerozlučné kamarátky, ktoré absolvovali množstvo spoločných party, večierkov aj dovoleniek.

Jessica sa odvtedy stala trojnásobnou mamou, ale stále sa môže pýšiť sexi postavičkou, ktorú aj rada ukazuje. Nedávno schytala kritiku za túto fotografiu v obtiahnutých šatách. Mnohí si totiž mysleli, že jej spod šiat trčí rebro. Jessicu to pochopiteľne naštvalo…

https://www.instagram.com/p/ByI4Zwsl7KJ/?utm_source=ig_embed

A najnovšie sa pochválila provokačnou fotkou svojho pozadia, ktorú najskôr kvôli kritickým komentárom vymazala, ale nakoniec ju opäť zverejnila. Nemyslí si totiž, že robí niečo zlé, ak sa snaží aj po troch deťoch zostať sexi.

https://www.instagram.com/p/B0tUovoF6Cg/

„Tvrdo pracujem na všetkých aspektoch svojho života a som na svoje telo pyšná. Som hrdá na prácu, ktorú robím...“ napísala k fotografii.

Možno by sa každý hejter namiesto kritiky mohol inšpirovať a zamakať tiež na svojej postave, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/Bs-ez-JFZlI/

https://www.instagram.com/p/ByMEin5ljUu/

https://www.instagram.com/p/BrTaUTngBNl/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie