Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Všimli ste si na Meghan tú zmenu? Po pôrode synčeka sa ukazuje už len TAKTO
Zdielať na

Všimli ste si na Meghan tú zmenu? Po pôrode synčeka sa ukazuje už len TAKTO

Zdroj: Profimedia

Hoci si vojvodkyňa zo Sussexu stále užíva materskú dovolenku, stále častejšie sa objavuje aj v spoločnosti. Vnímavým fanúšikom neuniklo, že teraz vyzerá inak!

Novinári sledujú Meghan a Harryho na každom kroku! Čerstvá mamička sa zjavne potrebuje popri starostlivosti o malého Archieho trošku odreagovať, preto nedávno zavítala na Wimledon a krátko po tom si s Harrym vychutnali aj premiéru Levieho kráľa, kde sa stali okamžite stredobodom pozornosti.

Ešte donedávna bola Meghan kritizovaná za to, že nosila príliš ležérne účesy. Obľúbený „rozcuchaný“ drdol dokonca niekoľkokrát zvolila aj na významné udalosti, čo jej mnohí vyčítali a zdalo sa im to nevhodné. Naopak, mnohé ženy si práve tento účes vďaka nej obľúbili...

Po pôrode nový účes

Meghan Markle sa od narodenia synčeka Archieho ukázala na verejnosti viackrát, vrátane krstín, a vždy vyzerala veľmi spokojne a šťastne.

Pozorným fanúšikom ale aj novinárom však neuniklo, že na Meghan sa niečo zmenilo. Vyzerá inak a to nielen vďaka niekoľkým kilám navyše, ktoré jej veľmi svedčia, ale najmä vďaka účesu. Pri všetkých príležitostiach po pôrode vymenila svoj typický ležérny účes za uhľadený elegantný drdol či chvost, z ktorého jej nepadá do tváre ani vlások.

https://www.instagram.com/p/Bz7zUidoTfl/

Prečo taká zmena? Podľa celebritného kaderníka Jamesa Johnsona je to jednoduchý trik, ako zamaskovať zhoršenú kvalitu vlasov a najmä ich vypadávanie, ktoré je po pôrode úplne bežné. Je tiež možné, že sa rozhodla aspoň čiastočne dodržiavať protokol, ktorý pravidelne porušuje. Napríklad aj tým, že zvolila šaty s mierne odhaľujúcim dekoltom.

Nech je to už akokoľvek, musíme uznať, že materstvo jej nesmierne pristane, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/Bzlnyd5ourq/

https://www.instagram.com/p/Bz3-MZLHxNn/

https://www.instagram.com/p/Bz3JmeTlcpN/

https://www.instagram.com/p/Bz55hijncTN/

Súvisiace články

Najčítanejšie