Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Spomínate si na potvoru Valerie z Beverly Hills 90210? Takto vyzerá dnes!
Zdielať na

Spomínate si na potvoru Valerie z Beverly Hills 90210? Takto vyzerá dnes!

Zdroj: Profimedia

Hoci začala hrať v kultovom seriáli až neskôr, zaradila medzi výrazné postavy, na ktoré mnohí spomíname dodnes. Pozrite sa, ako teraz sexi herečka vyzerá a čo robí.

Tiffani Amber Thiessen (45) sa úlohy mrchy Valerie zhostila až po odchode Shannon Doherty, ktorá hrala jednu z hlavných úloh, Brendu Walsh.

Hoci Tiffani ako Valerie do pôvodnej zostavy populárneho seriálu nepatrila a neobjaví sa ani v jeho pokračovaní, ktoré sa práve pripravuje, mnohí priaznivci na ňu nezabudli. Jej zvodné krivky a neuveriteľný sexepíl pobláznil v tej dobe tisíce mužov, ženy sa túžili na ňu podobať a napodobňovali napríklad aj jej účes.

https://www.facebook.com/BeverlyHills90210/posts/10151943497589423:0 

Hoci má už 45 rokov, od tínedžerských čias sa takmer nezmenila. Dnes je šťastne vydatou mamičkou dvoch rozkošných detí a vyzerá veľmi dobre. Aj keď mala kariéru perfektne začatú a bol o ňu záujem, herečka sa stiahla do úzadia a pre kamerou sa objavila skôr len sporadicky. Po úspechu v Beverly Hills sa objavila v niekoľkých seriáloch a to skôr v menších epizódnych úlohách.

Sexi Tiffani momentálne natáča seriál „Alexa & Katie“ pre Netflix, čo je aj dôvodom, pre ktorý jej nebolo dovolené účinkovať v dlhoočakávanom reštarte Beverly Hills 90210. Tiffani však kolegom veľmi fandí a nových dielov sa už nevie dočkať.

Pred pár dňami sa s celou rodinkou objavila na premiére filmu Toy Story 4 a vyzerala skvelo, súhlasíte?

Profimedia

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/Bs_MOh0DcCg/

https://www.instagram.com/p/Br8CnH7jnmj/

https://www.instagram.com/p/BvzomyKJzwl/

Súvisiace články

Najčítanejšie