Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Starne bez plastiky a botoxu: Pozrite sa, ako dnes vyzerá speváčka Annie Lennox
Zdielať na

Starne bez plastiky a botoxu: Pozrite sa, ako dnes vyzerá speváčka Annie Lennox

Zdroj: Profimedia

Magazín Rolling Stone ju zaradil medzi stovku najlepších spevákov všetkých čias. Spevácka legenda sa aj po šesťdesiatke stále venuje hudbe.

Za svoju doterajšiu kariéru predala viac ako 80-miliónov hudobných nosičov, so skupinou Eurythmics sa zapísala do dejín hudby a 4-krát vyhrala cenu Grammy.

Annie Lennox (64) mala okrem bohatej hudobnej tvorby pestrý aj súkromný život. Vydala sa trikrát a má dve dospelé dcéry.

Annie sa zaradila medzi celebrity, ktoré sa rozhodli proti starnutiu nebojovať skrášľovacími procedúrami a plastickými zákrokmi a doteraz nič také nevyskúšala.

“Nemám botox, facelifting ani nič podobné, ale neodsudzujem ženy, ktoré si tieto možnosti zvolili. Ak im to pomôže cítiť sa lepšie, je to ich voľba. Mne úplne stačí, že som v mojom veku stále zdravá, je to ten najväčší dar” povedala speváčka pre magazín Good Housekeeping.

Jej tvár je síce poznačená hlbokými vráskami, ale jej úsmev, mladistvý imidž a štíhla postava, jej pomáhajú oveľa viac, ako neprirodzene vyžehlená pleť. Možno by si z nej mnoho jej kolegýň mohlo vziať príklad, čo poviete?

Annie na začiatku svojej kariéry a dnes…

https://www.instagram.com/p/BtYSfpch5JN/

https://www.instagram.com/p/Buqazxhhx3y/

https://www.instagram.com/p/BwRoWZKh9SB/

https://www.instagram.com/p/BwZakzDBtdV/

https://www.instagram.com/p/BfItz26Hl5S/

https://www.instagram.com/p/Bc__HptHcyf/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie