Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tajný TRIK na rast vlasov, rias aj obočia: Účinok uvidíte v rekordne krátkom čase
Zdielať na

Tajný TRIK na rast vlasov, rias aj obočia: Účinok uvidíte v rekordne krátkom čase

Zdroj: unsplash.com

Ani vy nepatríte medzi tie, ktoré príroda obdarila bohatými vlasmi a dlhými hustými riasami? Vyskúšajte tento prírodný zázrak a neoľutujete!

Túto jednoduchú a absolútne prirodzenú metódu poznajú aj celebrity a mnohé jej dávajú prednosť pred drahými a neúčinnými kúrami. Idete na to aj vy?

Prírodný urýchlovač rastu vlasov a rias

Budete potrebovať:

  • 5 pol. lyžíc ricínového oleja
  • 5 pol. lyžíc kokosového alebo mandľového oleja
  • malú uzatvárateľnú nádobku

Postup:

Jednoducho oba oleje dobre premiešajte v miske a vložte do uzatvárateľnej nádobky, napríklad do malej zaváraninovej fľašky. Mix olejov uskladňujte na chladnejšom mieste, toto množstvo vám vydrží na niekoľko týždňov.

Pinterest

Nanášanie

Riasy a obočie:

Olejovú zmes si nanášajte každý večer po dôkladnom vyčistení pokožky na obočie a ku korienkom rias. Môžete použiť vatovú tyčinku, prípadne malú zubnú kefku či kefku zo starej špirály, ktorú však dôkladne vyčistite a vydezinfikujte. Dávajte pozor, aby sa olej nedostal do očí. Nechajte pôsobiť cez noc a ráno umyte teplou vodou.

Vlasy:

Túto zmes môžete rovnako použiť aj na vlasy, ale postačí to 1-2 krát do týždňa, pretože si budete musieť vlasy dôkladne umyť šampónom. Olej jednoducho vmasírujte ku korienkom vlasov a naneste ho aj po dĺžke vlasov. Vlasy zakrúťte a obaľte igelitom a nechajte pôsobiť celú noc. Aby ste si nezamastili postelné obliečky, dajte si pod hlavu starší uterák.

Pri pravidelnom používaní sa výsledky v podobe hustejšieho obočia, vlasov a rias prejavia už po pár týždňoch. 

Súvisiace články

Najčítanejšie