Polojasno
18°
Bratislava
Valentína
11.10.2024
Naozaj existujú! V týchto rifliach budete vyzerať chudšie o 5 kíl
Zdielať na

Naozaj existujú! V týchto rifliach budete vyzerať chudšie o 5 kíl

Zdroj: instagram/chuu_5kgjeans

V šatníku ich má každá jedna žena, no nájsť také, ktoré vašej postave dokonale sadnú, je hotové umenie. Existujú dokonca aj také rifle, ktoré vás rovno o 5 kilogramov zoštíhlia! Vážne?

Džínsy patria medzi najobľúbenejšie kúsky oblečenia, ktoré sa hodia skoro na všetky príležitosti. Ak natrafíte na ten správny strih, ktorý vás padne ako uliaty, tak ten vás dokáže opticky zoštíhliť. A presne takéto rifle vymyslela isté kórejská firma.

Viac zaujímavých módnych inšpirácií nájdete aj v populárnej šou Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!

​Tá ženám sľubuje, že ich kúsky dokážu zoštíhliť až o 5 kilogramov! Ako to celé funguje? Návrhári nohavíc rafinovane umiestnili vrecká na rifliach do výšky, ktorá by vám mala vytvarovať super pozadie. Taktiež stavili na super elastickú látku, ktorá vás poriadne stiahne, no nie je počas bežného nosenia nepríjemná. Ženám ponúkajú rôzne strihy, stačí si len vybrať taký, ktorý sa vašej postave najviac hodí. 

Nie sú ani drahé

Či tento módny zázrak aj naozaj funguje, tak to si na sebe vyskúšala hneď štvorica žien. Tri z nich si nohavice pochvaľovali a rozhodne by si ich kúpili, keďže aj ich cena je podobná ako suma, ktorú zaplatíte za klasické rifle. Spomínaným ženám však vytvarovali super figúru, ktorá vyzerala oveľa štíhlejšie ako v ich obľúbených džínsoch. 

Súvisiace články

Najčítanejšie