Skoro jasno
24°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
TOP jesenné čižmy: Tieto vám sadnú aj keď máte hrubšie lýtka
Zdielať na

TOP jesenné čižmy: Tieto vám sadnú aj keď máte hrubšie lýtka

Zdroj: Profimedia

Ak ste sa doteraz vysokým čižmám vyhýbali, pretože nemáte nohy štíhle ako modelka, potešíme vás! Tento typ jesennej obuvi vám hravo sadne aj keď máte pár kíl navyše.

Fashion blogerka a vizážistka Carla Kent (27) radí na sociálnej sieti ženám, ako si vyberať tie správne outfity, aj keď nie ste úplne štíhle. Ona sama má postavu krv a mlieko a ukazuje, že jej to nebráni v tom, aby sa obliekala štýlovo a sexi, píše The Sun.

Aj vy milujete módu? Zaujímavé módne trendy a inšpirácie môžete nájsť aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!   

Čižmy pre silnejšie lýtka 

Bordová farba kraľuje tejto módnej sezóne a skvelo vyniká aj na topánkach a doplnkoch. Carla našla skvelé jesenné čižmy od ASOS práve v tomto odtieni a predviedla svojim fanúšičkám, že ich bez problémov obuje aj na svoje hrubšie lýtka. Pohodlnú a štýlovú obuv skombinovala s bordovou kožušinovou bundou z River Island a čiernymi úzkymi džínsami. 

Carla upozornila, že spomínaný obchod tieto krásne čižmy ponúka za 55 libier vo všetkých veľkostiach, no krátko na to sa ukázalo, že sa všetky zásoby beznádejne vypredali. Nuž, vyzerá to tak, že rovnaký problém, teda nájsť pekné čižmy aj pre hrubšie lýtka má veľa žien...

@carlakentx Obsessed with this coat ive wore it everyday since i got it ? #autumn #ootd ♬ we fell in love in october - girl in red

Súvisiace články

Najčítanejšie