Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Dcéra Beckhamovcov čelí kritike za výber šiat: Sú (ne)vhodné pre 13-ročné dievča?
Zdielať na

Dcéra Beckhamovcov čelí kritike za výber šiat: Sú (ne)vhodné pre 13-ročné dievča?

Zdroj: Profimedia

Už dávno nie je tým malým rozkošným dievčatkom, ale mení sa na dospievajúcu mladú dámu. Celebritná tínedžerka sa podľa mnohých čoraz viac podobá na svoju slávnu mamu a rovnako sa stretáva aj s kritikou.

13-ročná Harper Beckham je vytúženou dcérou Davida a Victorie Beckhamovcov, ktorí majú okrem nej troch starších synov. Slávna rodina sa v plnom počte zúčastnila Parížskeho týždňa módy, kde prišli podporiť Victoriu, ktorá tam prezentovala svoju najnovšiu kolekciu, píše Bored Panda.

Nevhodné šaty pre tínedžerku?  

Na prehliadke Vicky B. nechýbal jej manžel David, ktorý sedel v prvom rade so všetkými deťmi a nevestou, Nicolou Peltz. David sa nikdy netajil tým, že práve jediná dcéra Harper je jeho miláčikom, za čo bol tiež niekoľkokrát kritizovaný. Samotnú Harper zase hejtujú za to, ako sa oblieka na slávnostné príležitosti a inak tomu nebolo ani teraz.  

Kým Victoria prišla v čiernom oversize kostýme, Harper zvolila ružové saténové šaty s bielymi sandálmi. Hoci šaty boli dlhé až po zem, vrchná časť bola poriadne odhalená, čo ľudia ihneď skritizovali, rovnako ako samotný materiál a tiež to, že pod takéto šaty si nemohla dať ani podprsenku.  

Kým niektorí ju vychválili a všimli si, že rastie do krásy, väčšina zostala zhrozená, že sa takto oblieka iba 13-ročné dievča. “Zbytočne vyzerá staršie, nepotrebuje to,” stálo v jednom z komentárov. “Tie šaty pôsobia ako nočná košeľa, pre tínedžerku úplne nevhodné,” napísal niekto ďalší.   

Profimedia

Aká matka...

Harper bola už niekoľkokrát kritizovaná za výber šiat, väčšinou ľuďom prekážalo, že si oblieka outfity určené pre dospelé ženy a inak tomu nebolo ani na oslave 50. narodenín jej mamy. Harper vtedy zvolila jednoduché slipové biele šaty na ramienka s úplne odhaleným chrbtom, ku ktorým si obula topánky na podpätku.    

Victorii často vyčítajú, že podporuje dcéru v štýle, ktorý rozhodne nie je vhodný k jej veku, no ona si z toho zjavne nič nerobí. Naopak, väčšinu z týchto šiat jej sama navrhla.

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

Súvisiace články

Najčítanejšie