Zatiahnuté
14°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Ženy sa chcú obliekať ako ona: Ewa Farna vyšla medzi ľudí v ...
Zdielať na

Ženy sa chcú obliekať ako ona: Ewa Farna vyšla medzi ľudí v ...

Zdroj: Instagram/ewa_farna93

Mnohé milujú nielen jej pesničky, ale aj to, ako sa oblieka. Česká speváčka Ewa Farna tentoraz prekvapila outfitom, ktorý zaujal stovky žien. Prečo?

Vyzerá čoraz lepšie a vo svojom tele sa cíti naozaj super! Ewa bola v minulosti častokrát terčom kritiky práve pre svoju kolísajúcu hmotnosť. Ostatné mesiace sa jej podarilo schudnúť a vyzerá fantasticky! A s chudšou figúrou je čoraz odvážnejšia, čo sa týka experimentovania s outfitmi...

​Najnovšie sa postarala o poriadny rozruch medzi ženami! Vyšla si totiž von v pyžame... "Dostala som dnes od mamy pyžamo. Tak ma baví, že som si v ňom vyšla do mesta. No a čo," dodala sebavedome ku svojmu outfitu Farna. Vrchný diel doplnila rifľovými šortkami a hotovo. Výsledok sa ženám natoľko zapáčil, že sa ním okamžite nechali inšpirovať. "Je krásne, ja by som ho asi tiež nosila von...Veľmi vám pristane," zhodli sa jej fanúšičky. 

Farna je čoraz odvážnejšia

Odkedy Ewa Farna schudla, jej outfity sú čoraz odvážnejšie! Hoci ju pre extravagantné kúsky častokrát módni stylisti kritizujú, ona si z nich ťažkú hlavu nerobí. Nosí totiž to, čo sa jej páči a nie oblečenie, ktoré sa páči iným. Ako sa páči vám? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie