Skoro jasno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Ewa Farna vyrazila fanúšikom dych: Speváčka poriadne schudla, vyzerá fantasticky!
Zdielať na

Ewa Farna vyrazila fanúšikom dych: Speváčka poriadne schudla, vyzerá fantasticky!

Zdroj: Profimedia

Zlatá česká slávica si urážok a hodnotenia svojho výzoru zažila za posledné roky viac ako dosť. Teraz však všetkým hejterom vytrela zrak, keď predviedla svoju zoštíhlenú sexi postavu.

Boky ako skriňa, už je ako almara, dva poľské tiráky, vzducholoď, tučná vianočná ozdoba a podobne... To sú len niektoré z urážok, ktorými v priebehu rokov ľudia a médiá šikanovali talentovanú speváčku Ewu Farnu (30) a ona priznala, že toho na ňu bolo už priveľa.

"Najviac ma sebaláske naučilo tehotenstvo, ktoré na mojom tele zanechalo stopy. Nie je sa predsa za čo hanbiť. Jazvy sú normálne, rovnako ako nejaké to kilo navyše,” vyjadrila sa pred časom speváčka. Nakoniec to boli práve jej deti, kvôli ktorým sa rozhodla opäť nakopnúť, aby bola nielen štíhlejšia, ale aj zdravšia a plná energie.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

„Som ešte v procese a mám z toho radosť, pretože sa cítim zdravšie. Je to príjemné. Po dvoch deťoch som sa dostala do fázy, že som sa necítila zdravo, a tak som si povedala, že by som sa chcela starať o to telo, ktoré mi tak krásne slúži, a nejako mu to vrátiť. Ale tak nejako normálne, žiadne drsné diéty a šialené cvičenia. Len tak s láskou,“ povedala v decembri pre super.cz. O mesiac a pol neskôr je už jasne vidieť, že svoje predsavzatie poctivo dodržiava.  

Na najnovších záberoch je vidieť, že kilá navyše sa jej podarilo zhodiť a dvojnásobná mamina vyzerá naozaj skvelo, čo poviete?  

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie