Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Kevinova mama zo Sám doma ohúrila výberom šiat: Na červenom koberci žiarila!
Zdielať na

Kevinova mama zo Sám doma ohúrila výberom šiat: Na červenom koberci žiarila!

Zdroj: Profimedia

Najznámejšia filmová mama je aj po sedemdesiatke stále aktívnou herečkou a nevyhýba sa ani spoločenským udalostiam. Pozrite sa, ako sa predviedla na filmovom festivale v Benátkach.

70-ročná Catherine O'Hara pôvodom z Kanady si počas svojej kariéry zahrala neuveriteľných 116 úloh vo filmoch a seriáloch, no najväčšiu popularitu jej priniesol najmä kultový film Sám doma, kde si zahrala Kevinovu mamu. Herečka sa pred pár dňami objavila na filmovom festivale v Benátkach, kde prišla spropagovať svoj nový film, fantasy komédiu „Beetlejuice Beetlejuice“, informuje redcarpet-fashionawards.com.

Nezabudnuteľná Kevinova mama 

Catherine začala svoju hereckú kariéru už v roku 1975, ale najväčšiu slávu jej priniesla práve úloha mamy Macaulaya Culkina alias Kevina vo filmovej klasike Sám doma, ktorú už žiadna z ďalších úloh neprekonala. 

Rodenej Kanaďanke to zvýšilo sebavedomie, pribúdali jej ďalšie a ďalšie ponuky a snažila sa presadiť aj v iných oblastiach. Začala sa venovať dabingu, písať scenáre a so sestrou Mary skúšala aj spievať.

K estetickým zákrokom sa nepriznáva 

O slávnej herečke sa hovorí, že to prehnala s botoxom, čo sa na jej mimike dosť podpísalo. Ona sama však žiadny zákrok na tvári nepriznala. V posledných rokoch však prekvapuje extrémne vychudnutou tvárou, ktorá je aj napriek kozmetickým zákrokom plná vrások a herečka tak vyzerá podstatne staršie. 

Čo je na nej obdivuhodné, je jej fit postava, ktorú si aj v 70-tke udržiava pevnú a štíhlu. Pravidelne športuje, chodí na dlhé prechádzky a snaží sa stravovať čo najzdravšie. 

Catherine O'Hara  je od roku 1992 vydatá za dizajnéra a režiséra Bo Welcha. Majú dvoch synov, ktorých vždy chránili od pozornosti médií.

Odvážnu róbu si užila 

Catherine O'Hara zavítala na spomínaný filmový festival vo výraznej a poriadne extravagantnej róbe od Oscara de la Rentu. Kožené šaty zdobené kvetmi v čiernom prevedení mali mnoho zaujímavých detailov, vďaka ktorým bola herečka neprehliadnuteľná a je vidieť, že pozornosť na červenom koberci si poriadne užívala. Extravagantný vzhľad šiat zároveň vzdával hold jej filmovej postave Delie Deetz. 

Čo poviete na celkový look slávnej herečky vy? Zmenili by ste niečo?   

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie