Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Nicole Kidman na festivale neohúrila: Si umelá a extrémne vychudnutá, píšu jej ľudia
Zdielať na

Nicole Kidman na festivale neohúrila: Si umelá a extrémne vychudnutá, píšu jej ľudia

Zdroj: Profimedia

Hoci má už blízko k šesťdesiatke, starnutiu a vráskam sa bráni ako sa len dá. Pohľad na slávnu herečku v bizarných šatách mnohých ľudí skôr vydesil.

57-ročná Nicole Kidman prišla na filmový festival v Benátkach propagovať svoj nový film, v ktorom si zahrala manželku Antonia Banderasa, píše Daily Mail. Z jej vzhľadu na červenom koberci však neboli jej fanúšikovia vôbec nadšení a myslia si, že prehnanými estetickými zákrokmi úplne stratila svoju iskru a pôvodné črty tváre.

Potrpí si na štíhlu postavu 

Slávna austrálska herečka je známa tým, že roky dodržiava zdravý životný štýl a pravidelne cvičí a športuje, vďaka čomu nikdy nepriberie a postavu má aj po päťdesiatke pevnú ako skala. Nicole pravidelne cvičí jogu, medituje a tiež behá. Čo sa týka stravy, snaží jesť vyvážené a pestré jedlá bohaté na výživové hodnoty a predovšetkým nikdy to nepreháňa s množstvom.  

Profimedia

Ľudia jej vyčítajú neprirodzený vzhľad 

Herečka prišla do Benátok predstaviť film Babygirl, v ktorom sa objavuje ako manželka Antonia Banderasa, ktorého začne podvádzať s mladým stážistom zo svojej firmy. Film obsahuje erotické scény a Nicole sa vraj naňho sama ani nepozrela, pretože sa po natočení takýchto záberov cíti veľmi zahanbená a zraniteľná.  

Nicole zvolila na červený koberec dramatický korzet a čiernu sukňu značky Schiaparelli a pomerne výrazný mejkap. Práve príliš zviazaný korzet, v ktorom mala až šokujúco úzky pás a vizáž porcelánovej bábiky ľudí skôr vydesili.

View this post on Instagram

A post shared by Glamstyle. (@glamstylecrush)

„Všetko, čo musíte urobiť, aby ste vyzerali takto, je množstvo plastických operácií, botox a rok nejesť nič iné ako listy šalátu. Predpokladám, že si myslí, že to stojí za tých 20 miliónov libier, ktoré dostala za film,“ napísala jedna z čitateliek spomínaného denníku.  

„Vyzerá zúfalo podvyživená a rozhodne nepodporuje predstavu spoločnosti o ideálnom a zdravom ženskom tele, “ myslí si iný čitateľ.  

„Škoda, že vyzerá totálne umelo. Starnutie s gráciou už u slávnych ľudí neexistuje. Som si istá, že keby nemala toľko úprav, vyzerala by fantasticky. Chcem povedať, že si môže dovoliť tie najlepšie krémy na tvár!“ rozohnila sa ďalšia čitateľka. 

„Nicole kto? Kidman určite nie. Nevyzerá vôbec ako krásna žena, ktorou kedysi bola,“ pridávajú svoje názory ľudia. 

Nicole Kidman rozhodne neuchvátila ani outfitom, ani svojou vizážou. Ktovie, či aspoň jej nový film bude stáť za to! 

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie