Skoro jasno
21°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Meghan Markle chcela vyniknúť, schytala kritiku: Čo poviete na ten nešťastný outfit vy?
Zdielať na

Meghan Markle chcela vyniknúť, schytala kritiku: Čo poviete na ten nešťastný outfit vy?

Zdroj: Profimedia

Príliš veľké, pokrčené, dlhé... Manželka princa Harryho sa objavila v spoločnosti, no jej model u ľudí úplne pohorel. Aj podľa vás jej toto oblečenie vôbec nesedí?

Meghan Markle (43) sa chce za každú cenu zaradiť medzi americkú smotánku a tiež medzi najúspešnejšie podnikateľky. Na veľkú udalosť si ale obliekla model, ktorý ju podľa ľudí rozhodne medzi tie najlepšie osobnosti nevystrelí, píše Daily Mail.

Vojvodkyňa Meghan sa po odchode z Anglicka snaží presadiť všetkými možnými spôsobmi. V televíznych programoch, ako patrónka charitatívnych organizácií a tiež ako podnikateľka. Napriek tomu, že instagramový profil aj webové stránky jej firmy American Riviera Orchard stále zostávajú prázdne, a jediné, čo svet zatiaľ videl, bolo niekoľko marmelád a psie sušienky, správa sa Meghan už ako veľká podnikateľka a zúčastňuje sa obchodných summitov. 

; 

Naposledy si vraj pre inšpiráciu zaletela spoločne s podnikateľom Jamiom Kernom Limom zo Santa Barbary súkromným lietadlom do Hamptons, kde sa na akcii G9 Ventures Summer Summit spoločne s ňou objavil celý rad ďalších obchodníkov a celebrít. Medzi hosťami nechýbali napríklad Gwyneth Paltrow, Rees Witherspoon a Laura Dern, módna návrhárka Misha Nonoo a známa vizážistka Bobbi Brown. A práve na fotke s Bobbi Brown sa Meghan nechala zvečniť a ukázala tak, čo si na obchodné stretnutie obliekla na seba.   

Manželka princa Harryho zvolila ľanový komplet pozostávajúci z vesty a širokých nohavíc  a ozdobená bola samozrejme aj množstvom svojich obľúbených šperkov. Tento model sa ale mnohým ľuďom nepozdával.

„Vo svojich outfitoch potrebuje farby, potrebuje krajčíra a musí vedieť, že ľan nie je vždy dobrá látka,“ napísal jeden z mnohých. „Vyzerala som viac elegantne a štýlovo, keď som si tento víkend obliekla veci z Tesca. Trochu sa snaž, dievča, keď chceš hrať vysokú ligu,“ píše iná čitateľka.   

„Všetci vidíme, že ten model je príliš veľký a veľmi pokrčený. Mohlo by to fungovať, ale muselo by to lepšie sedieť, nohavice sú smiešne dlhé, zametá s nimi podlahu. Navyše je komplet pokrčený,” stojí v ďalšom komentári.  

Nuž, tento outfit jej nevyšiel rovnako, ako začiatok jej podnikateľských aktivít. Necháme sa prekvapiť, či si z tohto podujatia priniesla aspoň nejaké dobré rady a tipy, ako na to...   

Súvisiace články

Najčítanejšie