Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Slávnu modelku skritizovali za TENTO outfit: Na zahájení Olympijských hier sa nedala prehliadnuť
Zdielať na

Slávnu modelku skritizovali za TENTO outfit: Na zahájení Olympijských hier sa nedala prehliadnuť

Zdroj: Profimedia

Otvárací ceremoniál Olympijských hier 2024 v Paríži si nenechalo ujsť mnoho celebrít a známych osobností a nechýbala ani táto známa rodinka. O rozruch sa opäť raz postarala spevákova manželka.

26. júla odštartovali letné Olympijské hry v Paríži, ktoré budú trvať až do 11. augusta. Slávnostný otvárací ceremoniál sa konal na rieke Seina a sledovalo ho milióny ľudí z celého sveta, tí šťastnejší si ho mohli vychutnať aj na živo. Medzi celebritnými hosťami nechýbal ani spevák John Legend s manželkou Chrissy Teigen a ich dvomi staršími deťmi, Milesom a Lunou. Práve Chrissy na seba pútala najväčšiu pozornosť a to kvôli nezvyčajnému outfitu, ktorý na túto príležitosť zvolila, píše independent.co.uk.

Modelka si obliekla zvláštny komplet zložený z dlhého zeleného svetra so zlatými gombíkmi a extra krátkych šortiek s vysokým pásom. Svoj look doplnila čiernymi remienkovými topánkami na podpätkoch, zlatými náušnicami a čiernou koženou kabelkou. 

Pod fotografiami, ktoré Chrissy zdieľala na Instagrame začalo pribúdať množstvo kritických komentárov na jej outfit. Niektorí jej oblečenie dokonca označili za najhorší outfit na otvárací ceremoniál olympijských hier, iným prekážali najmä jej komické mikro šortky a väčšina sa zhodla v tom, že na túto príležitosť to bol jednoducho módny prešľap. 

Čo na outfit Chrissy Teigen hovoríte vy?  

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Súvisiace články

Najčítanejšie