Jasno
11°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Paparazzi nafotili Evu Longoriu na pláži: Uff, nie sú jej tie plavky malé?
Zdielať na

Paparazzi nafotili Evu Longoriu na pláži: Uff, nie sú jej tie plavky malé?

Zdroj: Profimedia

Slávna herečka miluje pláže a kúpanie, ktoré si pravidelne užíva aj so svojím malým synom. Aj keď rada predvádza svoju postavu v plavkách, tento model bol úplne zlý výber, súhlasíte?

Eva Longoria (49) nevyhľadáva pri šantení v mori súkromné miesta a tak ju paparazzi môžu odfotiť medzi obyčajnými smrteľníkmi, píše The Sun. Herečka má veľkú zbierku plaviek a bikín a takmer nikdy nemá na sebe tie isté. Tie aktuálne jej však vôbec nesadli. Pozrite sa, prečo!

;t=8s

Herečka si užila ďalší krásny deň vo svojej obľúbenej španielskej Marbelle aj so svojou rodinou. „Zúfalá manželka“ sa tu po pláži preháňala so svojím synom Santiagom a neprekážalo jej ani ukazovať sa v absolútne minimalistických plavkách.   

Profimedia

Tentokrát Eva zvolila oranžové bikiny, ktoré sa na jej tele takmer stratili. Nielenže spodok tvorili “tangáče” a herečka ukázala celý svoj zadok, ale aj vrch tvoril len tenký pásik, ktorý nedokázal zakryť jej prsia ani zvrchu ani zospodu. Mnohí ľudia sa zhodli, že kým inokedy vie byť poriadne sexi aj neupravená na pláži, tentokrát to bol krok vedľa.  

Aj keď herečka na svojej postave poctivo maká a je to aj vidieť, tieto plavky boli úplne zlým výberom, súhlasíte?

Profimedia

  

Súvisiace články

Najčítanejšie