Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ako sa starať o silonky, aby ste ich po jednom raze nemuseli vyhodiť? Vyskúšajte tento trik
Zdielať na

Ako sa starať o silonky, aby ste ich po jednom raze nemuseli vyhodiť? Vyskúšajte tento trik

Zdroj: unspash.com/Womanizer Toys

S príchodom chladnejších dní prišla aj hlavná sezóna siloniek. Aké sú tohtoročné trendy a hlavne, čo robiť, aby ste si ich mohli opätovne obliecť?

Každá jedna žena ich má v skrini a najčastejšie ich nosí na jar alebo jeseň, keď je vonku v sukni bez siloniek už zima. Častokrát sa však stane, že ich po jednom použití môžete rovno vyhodiť do koša, lebo sa vám roztrhnú. Ako tomu zabrániť? 

Zaujímavé módne kúsky, kozmetiku a celebrity ste mohli vidieť aj na tejto jedinečnej spoločenskej akcii v Bratislave.

​Najdôležitejšie je práve to, ako si ich obliekate - preto si ich naťahujte opatrne a pomaličky. Ak máte suché ruky alebo odlomený necht, dajte si radšej rukavice, aby ste si ich nenatrhli. Ak chcete, aby vám čo najdlhšie vydržali, pred prvým použitím by ste ich mali namočiť do vody a v cez noc ich strčiť v igelitovom sáčku do mrazáka. Na ďalší deň rozmraziť a môžete si ich obliecť! Dôležité je aj ich pranie, a to vždy zásadne iba v sáčku na textil, pri šetrnom praní a bez aviváže. Následne ich nechajte vysušiť na vzduchu. 

​A ké sú túto sezónu trendy? Geometrické tvary, bodkované, štrasové, s mašličkami... No hitom zostávajú aj matné čierne, po ktorých ženy siahnu najčastejšie. 

unspash.com/ Dekler Ph

Súvisiace články

Najčítanejšie