Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Ako si pri obliekaní nezašpiniť oblečenie od mejkapu? TENTO super trik vás zachráni!
Zdielať na

Ako si pri obliekaní nezašpiniť oblečenie od mejkapu? TENTO super trik vás zachráni!

Zdroj: Profimedia

Keď uvidíte, aké je to jednoduché, budete ľutovať, že ste túto geniálnu fintu nepoznali skôr!

Mladá žena, ktorá si hovorí Lyanne na sociálnej sieti predviedla trik pri obliekaní, pomocou ktorého si nikdy neušpiní oblečenie od mejkapu. Príspevok sa stal okamžite virálny a ženy jej za tento super nápad ďakujú, píše The Sun. Vyskúšajte si ho tiež!

Asi každá z nás zažila nepríjemnú situáciu najmä pri nakupovaní a skúšaní oblečenia v kabínke. Najmä pri tesnejších tričkách či šatách v bielej a svetlej farbe sa často stane, že pri prevliekaní cez hlavu sa nám mejkap otrie o oblečenie. Neraz sa stáva, že podobne zašpinených kúskov visí v obchode niekoľko, kým ho predavačky nevyradia.  

Či už doma, alebo v prezliekacej kabínke, existuje veľmi jednoduchá pomoc, ako tejto nepríjemnosti predísť. Ako na to? 

Ako môžete vidieť vo videu, žena si pred obliekaním topu zakryje hlavu aj tvár šatkou a tričko si ľahko oblečie bez toho, aby sa dotklo jej tváre. Super jednoduchý trik, čo poviete?  

@itslyanne.x Ootd with a little disaster ✌?#skirtoutfits #denimskirtoutfit #mididenimskirtoutfit #irishinfluencer #irishinfluencers #drmartensstyle #drmartensandals #girlwithtattoos #girlwithtattoosleeve #fashionstylingvideo #bobhairstyle #irishfashionbloggers #primark #penneys #shein ♬ Trap Mafia - Lastra

Súvisiace články

Najčítanejšie