Skoro jasno
23°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
3 kúsky oblečenia, ktoré by štýlová žena nemala nosiť: Tieto žiadnej z vás nepristanú!
Zdielať na

3 kúsky oblečenia, ktoré by štýlová žena nemala nosiť: Tieto žiadnej z vás nepristanú!

Zdroj: tiktok/jen_x_style

Ako sa obliecť, aby ste na každého na prvý pohľad zapôsobili a ukázali, že dobre viete, čo sa nosí a čo je štýlové? Je to naozaj jednoduché! Stačí sa vyvarovať týmto trom veciam!

Jen je populárna módny stajlistka, ktorá presne vie, čo si obliecť, aby ste vyzerali super. Rovnako dôverne pozná aj drobné triky, ktoré vám pomôžu v tom, aby ste vyzerali ešte lepšie ako ostatní. 

Akým trendom známe celebrity neodolali a ukázali sa na párty? Pozrite sa!

​Jedným z nich je aj to, ako vyzerať štýlovo a ukázať iným ženám, že sa aj bez pomocí stajlistu viete super obliecť. Je to naozaj jednoduché a zvládne to každá! Úplne totiž stačí, ak na tieto tri kúsky oblečenia úplne zabudnete... Ak máte v skrini rôzne tuniky, radšej ich z nich ani nevyťahujte! Sú totiž neforemné, nemoderné a žiadnej žene nepridajú na atraktivite. Ďalším kúskom sú domácky vyrobené tričká, ktoré sú na spodnej časti roztrhané. Hodia sa akurát tak na nejaký festival, no na bežné nosenie rozhodne nie. Tretím kúskom sú už niekoľko rokov populárne žabky na platforme. “Verte mi, radšej budete vyzerať nižšie ako síce o pár centimetrov vyššie, no lacno,” priznala Jen. Máte niektorý z kúskov vo svojom šatníku aj vy?

@jen_x_style You are all stylish, just get rid of these #styleideas #fashiontips #styleblogger #whatnottowear #fypシ #Fashionblogger #fashionhelp #stylehacks #styletips #HPRadicalReuse #styleinspo ♬ Oh No

Súvisiace články

Najčítanejšie