Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Svadobné šaty si nechala ušiť na mieru, z výsledku je zhrozená: TOTO spravila profesionálka?
Zdielať na

Svadobné šaty si nechala ušiť na mieru, z výsledku je zhrozená: TOTO spravila profesionálka?

Zdroj: TikTok/jpepaa

Každá žena má predstavu o vysnívaných svadobných šatách a mnohé si ich nechajú ušiť na mieru, aby boli naozaj jedinečné a perfektne sadli na postavu. Žiaľ, ani profesionálna krajčírka nie je vždy zárukou, že sa to podarí podľa predstáv.

Budúca nevesta Jos, ktorá zverejňuje príspevky na sociálnej sieti ako “jpepaa” sa podelila s fanúšikmi o katastrofálnu skúsenosť s krajčírskym salónom, v ktorom si nechala ušiť šaty na mieru, informuje denník The Sun.

Sexi influencerka Lucia Javorčeková sa opäť vydala a jej svadobné šaty boli naozaj nádherné, čo poviete? ​

Svadobné šaty - predstava vs realita​

„Konečne sa môžem zasmiať na mojej nočnej more zo svadobných šiat,” hovorí vo videu mladá žena, ktorá sa rozhodla navštíviť krajčírsky salón po tom, ako si v salónoch nevedela vybrať také, čo by jej sadli ako uliate. 

Jos mala presnú predstavu o tom, ako by jej vysnívané šaty mali vyzerať a krajčírke priniesla aj obrázok, aby jej lepšie vysvetlila každý detail. 

Takto mali jej vysnívané svadobné šaty vyzerať!

TikTok/jpepaa

​“Na stretnutí sme sa na všetkom dohodli, premerala ma a naplánovali sme si ďalšie kroky,” opísala úvodné stretnutie budúca nevesta, ktorá sa žiaľ vytúžených šiat nedočkala. To, čo jej krajčírka ušila, nečakala ani v najhoršom sne. 

Výsledok vyzerá tak, že krajčírka podcenila svoje schopnosti a ušiť svadobné šaty podľa konkrétnej predstavy na mieru asi jednoducho nebolo v jej silách. 

Snáď mala budúca nevesta ešte dostatok času, aby do svadby stihla vymyslieť náhradný plán. Veď kto by sa chcel vydávať v tomto?

@jpepaa Replying to @sidroseb I literally cannot stop laughing #wedding #greenscreen #weddingdress #weddingfail #bride ♬ original sound - Kneely_Knight

Súvisiace články

Najčítanejšie