Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stavila na bežnú značku, výsledok je dokonalý: Jesenné šaty Kate Middleton idú na dračku
Zdielať na

Stavila na bežnú značku, výsledok je dokonalý: Jesenné šaty Kate Middleton idú na dračku

Zdroj: Profimedia

Hoci si princezná Catherine z Walesu môže vyberať exkluzívne oblečenie od známych módnych návrhárov, veľmi rada nosí outfity aj z bežných obchodov, v ktorých nakupujeme aj my.

Kate Middleton patrí už roky medzi módne ikony a svojim elegantným štýlom je inšpiráciou pre mnohé ženy z rôznych kútov sveta. Tie na nej obdivujú najmä to, že dokáže vyzerať fantasticky nielen v luxusných značkách ale rovnako aj v kúskoch z bežných konfekcií.

Najnovšie doslova ohúrila outfitom, ktorý si obliekla na návštevu komunitného centra pre mamičky, píše whowhatwear.co.uk. Princezná stavila na tmavozelené úpletové šaty so stojačikom, ktoré predáva španielsky módny reťazec Mango. Šaty midi dĺžky zvýraznili jej štíhlu postavu a dopomohol k tomu aj klasický kožený čierny opasok, ktorý k nim zvolila.  

Kate svoj outfit doplnila kabátom, lodičkami a malou kabelkou v podobných odtieňoch a výsledok bol naozaj dokonalý.

Profimedia

Úpletové šaty patria medzi hity tejto jesene a zvlášť tieto si ženy obľúbili natoľko, že sú momentálne beznádejne vypredané. Dopomohla k tomu určite aj priaznivá cena, spomínaná značka ich predáva za 36 libier. Prijali by ste ich do šatníka aj vy?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie