Polojasno
21°
Bratislava
Pochválila sa netradičnými svadobnými šatami, ľudia ju vysmiali: Takto sa nemôžeš vydávať!
Zdielať na

Pochválila sa netradičnými svadobnými šatami, ľudia ju vysmiali: Takto sa nemôžeš vydávať!

Zdroj: TikTok/littlemiss_madison

Budúca nevesta sa rozhodla, že nechce klasické svadobné šaty, ktoré si skúšala v požičovniach a objednala si model, ktorý je pre ňu jedinečný. Hoci ona je zo šiat nadšená, ostatným sa absolútne nepáčia. Čo na ne hovoríte vy?

Madi Hannah, ktorá vystupuje na TikToku ako “littlemiss_maddison,” vysvetlila, že sa rozhodla objednať si tieto jedinečné šaty po tom, ako si vyskúšala tradičné svadobné šaty v salóne. Uvedomila si, že to nie je vôbec to, po čom túži a navyše boli šialene predražené, píše honey.nine.com.au.

Spomínate si ešte, aké svadobné šaty mala na svojej svadbe Jasmina Alagič?

Keď jej vysnívané svadobné šaty za 200 dolárov prišli domov, nevedela sa dočkať, kedy si ich oblečie. 

„Triasla som sa od dojatia,“ povedala po otvorení balíka a ukázala ružovo modré netradičné šaty vo vintage štýle.

"Sú také nadýchané, je to presne to, čo som si predstavovala,” neskrývala absolútne nadšenie budúca nevesta, no nie všetci jej fanúšikovia na sociálnej sieti s ňou túto radosť zdieľali. 

TikTok/littlemiss_madison

Niektorí jej jemne naznačili, že jej šaty až tak nepristanú a mohla by porozmýšľať o modernejšom kúsku, iní jej priamo napísali, že vyzerá strašne. 

“Prepáč, ale vyzeráš v nich ako luxusná vianočná šunka,” napísal jej niekto v komentároch a ku kritike sa pridali ďalší, no našli sa aj takí, čo si budúcu nevestu zastali. 

Veď hlavné je, aby sa šaty páčili jej a aby sa v nich cítila dobre, no nie?  Čo na ne poviete vy?

@littlemiss_madison Replying to @It’s Kaden! Head over heels for this Vintage pink and blue non traditional wedding ceremony dress! #goodvibesonly #engagement #weddingtiktok #wedding #married #fallwedding #vintage #nontraditionalwedding ♬ original sound - Tears For Fears
@littlemiss_madison Replying to @4Liferrr?❤️‍??‍? im showing tiktok mu wedding dress before my own family! Thanks for the kind words everyone! I hope my family will love it too! #weddingtiktok #engagement #fiance #fairygodmother #disney #catmom #dressreveal #weddingdress #weddingvibes ♬ Special - Lizzo
@littlemiss_madison Thank you to those who have been supportive! I love all the positive and funny things mentioned! Im super happy and no one can change my mind about that. So excited for the big day! #1111 #weddingtiktok #weddingdress #vintageweddingdress #nontraditionalwedding #dallas #bridetobe2022 ♬ original sound - drip gang kodak

Súvisiace články

Najčítanejšie