Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ženy si objednali krásne šaty a dúfali, že v nich budú sexi ako modelky: Puknete od smiechu, keď ich v nich uvidíte!
Zdielať na

Ženy si objednali krásne šaty a dúfali, že v nich budú sexi ako modelky: Puknete od smiechu, keď ich v nich uvidíte!

Zdroj: unsplash.com/jdomingosfotografia

Možno občas aj vám padnú do oka šaty, ktoré vás na nejakej modelke očaria, no v obchode by ste si ich obyčajne nekúpili. To, čo totiž dobre vyzerá na štíhlych kráskach, na vás už nemusí. O tom sa na vlastnej koži presvedčili aj tieto ženy.

Z istého internetového obchodu, ktorý ponúka lacné a trendy oblečenie, si objednávajú aj mnohé Slovenky. Viaceré ich kúsky sa totiž stali virálnymi a ženy im jednoducho nedokážu odolať. 

Kim Kardashian sa podarilo "nasúkať" sa do ikonickým šiat Marilyn Monroe. Až neskôr sa ukázalo, že ich aj zničila...

​Vytriezvenie príde až vtedy, keď im šaty prídu domov a prvýkrát si ich vyskúšajú. Väčšina žien totiž tajne dúfala, že v nich budú vyzerať sexi a zvodne. Stal sa však presný opak! O tom sa presvedčili aj tieto ženy, ktoré neváhali a zo spomínaného online obchodu si objednali rôzne šaty. Po tom, ako si ich vyskúšali, sa však dobre zasmiali. Ani jednej z nich totiž oblečenie nesedelo... Máte podobnú skúsenosť?

 

@anni_mtt Unbelievable! Es wurde schlimmer und schlimmer.. #fail #shein #sheinhaul #sheinfail #fyp #foryoupage #foryou #viral #whatiwantedvswhatigot ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Súvisiace články

Najčítanejšie