Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Britney Spears ako nevesta poriadne prekvapila: Takéto svadobné šaty by ste u nej nečakali!
Zdielať na

Britney Spears ako nevesta poriadne prekvapila: Takéto svadobné šaty by ste u nej nečakali!

Zdroj: Instagram/britneyspears

Z americkej popovej speváčky je už opäť vydatá pani a svoju vysnívanú rozprávkovú svadbu si užila doslova ako princezná. Pozrite sa, čo mala na sebe!

40-ročná Britney Spears povedala áno svojmu dlhoročnému o 12 rokov mladšiemu priateľovi Samovi Asgharimu. Obrad sa konal na pozemku jej domu v Thousand Oaks v Kalifornii.

Nebolo až takým prekvapením, že na svadbe chýbali jej rodičia aj sestra, no nakoniec neprišli ani jej dospievajúci synovia, ktorí im vraj popriali ešte pred samotným obradom, napísal magazín People. 

Účasť svetových celebrít však bola bohatá. S novomanželmi sa výborne bavili viaceré známe tváre, medzi nimi napríklad Madonna, Paris Hilton s matkou Kathy, herečky Drew Barrymore a Maria Menounos, či módna návrhárka Donatella Versace, ktorá Britney navrhla svadobné šaty. Tie boli pre mnohých veľkým prekvapením, pretože boli naozaj vkusné, decentné a bez prehnaných doplnkov. Popová princezná si k nim vzala iba klasický biely závoj a na sebe mala ešte jemné šperky od Stephanie Gottlieb.

Celá svadba pôsobila romanticky a rozprávkovo, nechýbal ani vzácny biely kôň plemena Camarillo, biely kočiar ala Popoluška a bohaté kvetinové dekorácie. Jedinú nepríjemnosť spôsobil speváčkin prvý manžel a kamarát z detstva Jason, ktorý sa dostal na pozemok a chcel si obrad natáčať. Ochrankári ho však včas zastavili a vyviedli von.

Čo poviete na vysnívané svadobné šaty Britney Spears? Páčila sa vám ako nevesta?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Videos (@britstube)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Priya (@_the2001club_)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diogo Prieto (@diogooprieto)

Súvisiace články

Najčítanejšie