Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nevesta sa pochválila vysnívanými svadobnými šatami, no takúto drsnú kritiku nečakala: Naozaj sú také hrozné?
Zdielať na

Nevesta sa pochválila vysnívanými svadobnými šatami, no takúto drsnú kritiku nečakala: Naozaj sú také hrozné?

Zdroj: tik tok

Chceli by ste vedieť, čo si ľudia myslia o vašich svadobných šatách alebo radšej nie? Táto nastávajúca nevesta neodolala pokušeniu a svoju róbu zverejnila na sociálnej sieti. Teraz to ľutuje!

Z Randi sa už čoskoro stane vydatá pani. Svadobné prípravy sú v plnom prúde a atraktívna bruneta našla už aj svoje vysnívané šaty. Hoci je so svojím výberom nadmieru spokojná, bola zvedavá, čo si jej voľbe myslia iní...

Vedeli ste, že svadobné šaty sa dajú vytvoriť aj z toaletného papiera? Pozrite sa!

​Aj preto fotku v šatách zverejnila na facebooku v istom sobášnom fóre. Ani v najhoršom sne však nečakala, čo jej fotografia spôsobí! Cudzí ľudia ju zaplavili negatívnymi komentármi, v ktorých jej róbu označili ako škaredú, príliš odhaľujúcu a rozhodne nevhodnú na sobáš! 

@rnicolez Reply to @honeyboobunnyy I love my dress regardless ?? #wedding #dress #weddingdress #messytok #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #DeserveADrPepperDuet #weddingshaming ♬ original sound - ? randi ?

"Určite neľutujem, že som si ich kúpila. Sú to stále moje vysnívané šaty. Vôbec sa nehnevám na tých, ktorým sa nepáčili. Práve kvôli úprimným názorom som ich fotku aj zverejnila. Moji najbližší ma od toho odrádzali a tvrdili mi, že ma to len zneistí. Nestalo sa tak a ja sa v nich stále plánujem vydať," dodala na svoju obranu nevesta. Ako sa šaty páčia vám?

tik tok

Súvisiace články

Najčítanejšie