Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Objednala si trendy zelený komplet, aha, čo jej prišlo: Zaplatili by ste 80 eur za TOTO?
Zdielať na

Objednala si trendy zelený komplet, aha, čo jej prišlo: Zaplatili by ste 80 eur za TOTO?

Zdroj: TikTok/TALIAWEBB8

Online nákupy oblečenia nie vždy dopadnú podľa našich predstáv a tento prípad je toho dôkazom. Pozrite sa, čo prišlo v balíčku tejto ženy.

Hoci spoločnosť Pretty Little Thing, patrí medzi najobľúbenejšie internetové obchody, rovnako tak má aj najviac reklamácií a nepodarkov. Niekoľko z nich sme vám už v minulosti ukázali, tu je ďalší do zbierky…

Ktorá hviezda sa na filmovom festivale v Karlových Varoch predviedla v najkrajšom outfite?

Nepodarený online nákup​

Mladá žena Molly-Mae Hague zverejnila na TikToku svoj nepodarený nákup a video sa rozšírilo po internete rýchlosťou blesku. Niektorým sa to až také hrozné nezdá a odporúčali jej požiť žehličku a vhodne nastajlovať, iní sa na túto spoločnosť tiež posťažovali a priznali sa, že majú podobné skúsenosti s nákupom oblečenia od nich, píše denník The Sun. 

Takto vyzeral zelený ľanový komplet, ktorý si Molly objednala v prepočte za takmer 80 eur. 

TikTok/TALIAWEBB8

A hoci si objednala svoju veľkosť, prišlo jej toto obrovské pokrčené čudo, ktoré sa na štýlový kostým neponáša ani len z diaľky! 

TikTok/TALIAWEBB8

​​“Stačí to len ožehliť a vhodne nastajlovať!” poradila jej jedna žena a mnohí ďalší dodali, že sa nikdy netreba porovnávať s modelkou, ktorá má oblečenie na sebe. Nuž, až také lacné to zrovna nebolo, čo poviete? Za 80 eur by to rozhodne malo vyzerať inak!

@taliawebb8

?????? surely not… do think an iron would help! Follow my insta _taliawebb ? ##foryoupage ##trending ##fyp

♬ original sound - Madeline

Súvisiace články

Najčítanejšie