Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ženy s veľkými prsiami na tento TOP radšej zabudnite: Pozrite sa, prečo!
Zdielať na

Ženy s veľkými prsiami na tento TOP radšej zabudnite: Pozrite sa, prečo!

Zdroj: tik tok/sniffmorgan

Ak máte väčšie prsia, zrejme sú pre vás niektoré módne kúsky, ktoré vidíte na málo obdarených modelkách, tabu. Prečo? Pretože by to mohlo dopadnúť módnym faux pas ako u tejto ženy.

Zaujímavé módne kúsky, ktoré dobre ukážu na malých prsiach, sa vôbec nemusia hodiť ženám, ktoré ich majú podstatne väčšie. Samozrejme, to platí aj naopak. Ako to dopadne, ak neodoláte trendy hitu, na ktorý by ste mali zabudnúť? Takto!

Ako sa žije Zuzanite s veľkými prsiami a čo všetko s nimi nemôže robiť?

​Morgan padol do oka sexy top, ktorý je hitom práve pre to, lebo si ho obľúbili mnohé hviezdičky reality šou. Hoci niekoľko dní váhala, či si ho má objednať, keďže má prirodzene veľké prsia, nakoniec mu neodolala. Keď si však top obliekla, veľmi rýchlo zistila, že urobila obrovskú chybu. Prsia jej totiž vôbec nedržal a vyzeralo to tak, že kúsky látky povolia a jej prsia vypadnú. 

@sniffmorgan

mum: don’t send nudes they’ll end up online me: ##CruelSummerConfessions ##MyIdoles ##crossovertop ##fyp ##foryou ##tiktokpleasedonttakethisdown

♬ Haunted - Laura Les

Morgan na sociálnych sieťach zverejnila krátke video o svojom nie práve vydarenom nákupe, ktoré sa okamžite stalo virálne a zabavilo už vyše milióna ľudí po celom svete. 

Svoj prsia v minulosti predviedli aj účastníčky šou Nákupné maniačky!

Súvisiace články

Najčítanejšie