Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Mirka si obliekla outfit a všetci jej pozerali iba TAM: Je to naozaj také hrozné?
Zdielať na

Mirka si obliekla outfit a všetci jej pozerali iba TAM: Je to naozaj také hrozné?

Zdroj: Instagram/mirislobodnikova

Obliekli by ste si na seba outfit, v ktorom by ste boli aj na slovenských hodoch, kde sa premelú stovky ľudí, stredobodom pozornosti? Na vlastnej koži si takýto outfit vyskúšala známa jojkárska "nákupná maniačka" a ľudia na ňu ukazovali prstom.

Mirka Slobodníková zaujala pred rokmi v jojkárskych Nákupných maniačkach, kde predviedla šatník, z ktorého ostali paf nielen súťažiace, ale aj stylisti. 

Ak si pozriete jej Instagram, je úplne jasné, že Mirka má originálny štýl, ktorý na Slovensku len tak ľahko nenájdete. V móde je ako ryba vo vode a lacné kúsky s drahými vie perfektne skombinovať. A pre to, ako sa oblieka, je inšpiráciou pre mnohé ženy, ktoré rady vytŕčajú z davu a neboja sa obliecť to, na čo práve majú chuť. 

@miriebuslobodnik

##fypdong ##foryou ##foryoupage ##my2021

♬ Touch It - Busta Rhymes
@miriebuslobodnik

##fashion ##inspo ##outfits ##foryou ##foryourpage

♬ so much hype by auxtin marc - outfits ✘ anime

Mirka nie raz púta pozornosť práve odvážnymi outfitmi, ktoré ľudia nie vždy dokážu "spracovať". Jeden takýto vyvetrala nedávno v Nitre, kde bola nechtiac stredobodom pozornosti. “Rada nosím sivé legíny, ale toľko ženských pohľadov do môjho rozkroku je pre mňa až neúnosná situácia, naozaj. Neviem, ako inak by si ich obliekli ony, či si dávajú plienky, vložky, handričky medzi nohy, ale verejne sa im za vzniknutú pohoršujúcu situáciu z akcie dožinky v NR zo soboty hlboko ospravedlňujem…aj ich chlapom, ktorých až za rukáv trhali, aby na mňa prstom mohli ukázať…” vyznala sa na Instagrame Mirka a pridala aj fotku. Ako by ste pri pohľade na ňu zareagovali vy?

Instagram/mirislobodnikova

​Na obrazovky televízie JOJ sa po rokoch opäť vracia legendárna šou Nákupné maniačky. Ak rady nakupujete a ešte radšej sa pekne obliekate, neváhajte a hneď sa prihláste! Viac info nájdete TU!

Súvisiace články

Najčítanejšie