Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kelly z Beverly Hills ušila dcére šaty na maturitný ples: Čo poviete, pristanú jej?
Zdielať na

Kelly z Beverly Hills ušila dcére šaty na maturitný ples: Čo poviete, pristanú jej?

Zdroj: Instagram/jenniegarth

Hoci v láske až také šťastie nemala a má za sebou tri rozvody, je vďačná za svoje tri dcéry, ktoré sú pre ňu najväčšou výhrou.

Jennie Garth (49) má tri krásne dcéry – Lucu, Lolu a Fionu. Najnovšie sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou 18-ročnej Loly, ktorá má za sebou maturitný večierok.

Herečka alebo krajčírka?

Krásna dcéra sympatickej herečky, ktorú preslávila úloha Kelly v kultovom seriáli Beverly Hills 902 10, mala na svoju mamu nezvyčajnú prosbu. Veľmi si želala, aby jej na maturitný ples šaty nekúpila, ale ušila vlastnými rukami, napísal denník People.

Jennie zostala najskôr prekvapená, pretože sa priznala, že v šití nie je taka zručná, no nakoniec to zvládla na jednotku a spokojné boli obe!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie ? (@jenniegarth)

„Vyzerala nádherne, cítila sa nádherne ... misia splnená!“ napísala pyšne k fotografii, ktorú jej fanúšikovia ocenili tisíckami lajkov a pochvalných komentov.

Jednoduché dlhé čierne šaty bez ramienok zdobil veľký sexi rozparok a tiež náhrdelník od Vivienne Westwood. Rozpustené hladké vlasy a jemný mejkap boli rovnako ideálnou voľbou a mladá slečna vyzerala naozaj očarujúco, súhlasíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie? (@jenniegarth_italianfanpage)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa lo (@raylolaray)

Súvisiace články

Najčítanejšie