Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krása a šarm s váhou nesúvisia: Outfity Renáty Názlerovej inšpirujú nielen bacuľky
Zdielať na

Krása a šarm s váhou nesúvisia: Outfity Renáty Názlerovej inšpirujú nielen bacuľky

Zdroj: Instagram/renata.nazlerova

Obľúbená tvár televízie JOJ sa síce momentálne stiahla zo šoubiznisu, no svojim fanúšikom sa vďaka sociálnym sieťam pravidelne pripomína. Tí obdivujú nielen jej trendy šatník, ale aj trefné názory na rôzne spoločenské témy.

Renáta Názlerová je veľmi aktívna žena a realizuje sa naozaj v mnohých oblastiach. Aj keď ju momentálne naplno zamestnáva funkcia riaditeľky domova sociálnych služieb, stíha sa pravidelne prihovárať aj svojim fanúšikom prostredníctvom svojich videí a Instagramu.

Renátu Názlerovú si diváci dodnes spájajú najmä s obľúbenou reláciou Súdna sieň.

Krása človeka nezávisí od hmotnosti

Renáta už niekoľkokrát priznala, že nadváhu má v podstate celý život a neustále sa stretáva s tým, ako často ľudia posudzujú druhých podľa výzoru a kilogramov.

Bývalú jojkárku poriadne rozhneval aj nedávny škandál na Bratislavských módnych dňoch, keď z online záznamu jednoducho vystrihli plnšie modelky, k čomu sa vyjadrila v jednom zo svojich videí s názvom „Aj moletka môže byť modelka.“

;

„Chápem, že módny priemysel potrebuje určité parametre, aby to, čo chcú propagovať, dobre vyzeralo. Módny priemysel však nemôže určovať spoločenské a etické normy,“ hovorí vo videu.

Sympatická Renáta tiež poukazuje na to, aby sme namiesto posudzovania výzoru danej osoby sledovali skôr to, akou hodnotou pre tento svet, pre svoje okolie a rodinu, je dotyčná osoba.

"Prečo sa aj mnohé ženy dopúšťajú kritického hodnotenia iných formou a spôsobom tak ubližujúcim, že môžu mnohým ľuďom spôsobiť skutočnú vnútornú bolesť? A vôbec, kto dal iným právo súdiť? Poďme sa pozerať na svet, na ľudí a na vzťahy inak. Poďme byť slušní, uznanliví, spolupracujúci, podporujúci, milujúci, ochraňujúci," píše Renáta v ďalšom príspevku a my jej za tieto slová dávame palec hore!

Ona sama je perfektným príkladom toho, že šarm, krása a kúzlo osobnosti nemajú nič spoločné s mierami a hmotnosťou, súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie