Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Natália nemá veľkosť XS, preto ju z prehliadky v Bratislave vystrihli: TOTO má byť akože moletka?
Zdielať na

Natália nemá veľkosť XS, preto ju z prehliadky v Bratislave vystrihli: TOTO má byť akože moletka?

Zdroj: Instagram

Po dlhých mesiacoch sa pred pár dňami v Bratislave konala módna prehliadka, na ktorú sa modelky veľmi tešili. To, čo sa odohralo po jej konci, však niektoré modelky úplne šokoval.

Bratislavské módne dni sú dlhoročnou prehliadkou pestrofarebných modelov. Pre pandémiu sa podobné akcie už dlhé týždne nekonali, preto sa organizátori aj návrhári tešili, že sa prehliadka uskutoční aspoň v online priestore. 

​Po vzhliadnutí výsledného videa zostali niektoré modelky nemilo prekvapené, keďže ich vystrihli! "Veľmi, veľmi ma mrzí situácia, ktorá sa stala, nie naším pričinením. Modelky som si vyberala sama, pretože to BMD umožňuje. Nedostala som nadiktované miery, ktoré sú dovolené. Je veľmi naivné myslieť si, že tento skutok, ktorý vykonali Bratislavské módne dni, nebude mať verejný lynč, za ktorý nie sme zodpovední! Nechápem, kde sa nabrala odvaha vystrihnúť plus size modelky a tým vziať so sebou ďalšie 2 modely..." vysvetlila návrhárka Andrea Koreňová, ktorá stojí za značkou Sicily Style. 

Takto vyzeral záver prehliadky, ktorú vystrihli

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sicily style (@sicilystyle_official)

Ani modelky, ktoré z videa vystrihli, neskrývali svoje rozčarovanie. "Ani neviem kde začať, zrejme hneď začnem tým, že toto telo nie je hodné, aby bolo odvysielané na videách z prehliadky BMD nakoľko nemám konfekčnú veľkosť XS. Vždy som bola vychovávaná k tomu, aby som sa milovala taká aká som a teda aj moje telo. Dostala som do vienka ako to nazvať....tvary. Mám 174 cm, väčšie prsia, moje boky majú 107cm, nie 90. Najčastejšie nosím veľkosť L. Neviem, či je so mnou niečo zlé, keď som si myslela, že tvary sú niečo, na čo môžem byť hrdá, na to, že je moje telo krásne, zdravé a ženské. Vždy som si myslela, že moje proporcie v poriadku sú... Je mi smutno, že stále žijeme v dobe, kde je krása ženy meraná v centimetroch a kilách. Kde plnšia žena nemá právo vykročiť na mólo, byť sebavedomá, obdivovaná a cítiť sa božsky..." nechala sa počuť Natália Belanská. Bruneta sa môže pochváliť naozaj peknou ženskou postavou, ktorá má od rozkysnutej moletky naozaj ďaleko! Nie je to tak dávno, čo sa majiteľka istého salónu krásy kriticky vyjadrila ohľadne žien s kilami a nazvala ich nechutnými.. Kam toto speje?

Súvisiace články

Najčítanejšie