Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Objednala si lacnejšiu kópiu vysnívaných šiat, takto TO dopadlo: Obliekli by ste si ich?
Zdielať na

Objednala si lacnejšiu kópiu vysnívaných šiat, takto TO dopadlo: Obliekli by ste si ich?

Zdroj: TikTok/sooklyn

Konečne máme aj kamenné obchody otvorené, no počas lockdownu mnohí z nás oveľa viac objednávali oblečenie online. Nie vždy to však dopadne podľa našich predstáv, ako aj v tomto prípade.

Hviezda Tiktoku Brooklyn Taylor si vyhliadla nádherné biele šaty od austrálskej návrhárky Natalie Rolt. Žiaľ, nemohla si ich dovoliť, keďže stáli takmer 500 eur.

Takto vyzerali šaty, ktoré si vyhliadla.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NATALIE ROLT (@natalierolt)

Brooklyn po šatách veľmi túžila a keď na istom webe našla na prvý pohľad identický model, ktorý stál už len necelých 17 eur, neváhala ani chvíľku a okamžite si ich objednala.

„Vedela som, že pôjde len o napodobeninu, ale na modelke vyzerali fantasticky,“ vysvetľuje mladá žena, ktorú samozrejme zlákala aj veľmi nízka cena, píše magazín 7news.com.au. 

Keď jej šaty dorazili, nevedela sa dočkať, kedy si ich bude môcť vyskúšať. Brooklyn bola najskôr veľmi milo prekvapená, pretože vyzerali úplne rovnako, ako šaty známej návrhárky. Názor zmenila až keď si ich obliekla. Nielen že jej na prsiach nesedeli, ale látka bola úplne priehľadná!

TikTok/sooklyn

Napriek jej sklamaniu si mnohí komentujúci myslia, že za takú cenu vyzerajú šaty veľmi dobre a možno by si ich mohla nechať podšiť, čím by sa celý problém vyriešil.

Čo na ne hovoríte vy? Aj vám sa už stalo, že ste si objednali oblečenie, ktoré vyzeralo v skutočnosti úplne inak ako na obrázku?

@sooklyn

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Súvisiace články

Najčítanejšie