Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tento 10-sekundový TRIK sa stal hitom: Džínsy budú sedieť ako uliate aj bez opasku
Zdielať na

Tento 10-sekundový TRIK sa stal hitom: Džínsy budú sedieť ako uliate aj bez opasku

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Tisíce žien si zamilovalo túto fintu, vďaka ktorej im obľúbené džínsy nielen lepšie sedia, ale aj perfektne vytvarujú postavu do tvaru presýpacích hodín.

Hviezda sociálnych sietí Aaliyah Morales (18) z Kalifornie sa po zverejnení tohto triku stala ešte populárnejšia. Pozrite sa, čím zaujala ženy z celého sveta.

Ako sa vám páčili róby z tohtoročných Oscarov?

Džínsový trik

Video si na sieti TikTok a Instagrame pozrelo už viac ako milión ľudí. Vyskúšajte si ho podľa jednoduchého návodu aj vy!

Aj vám sa už určite stalo, že ste si obliekli pekné džínsy, v ktorých ste sa síce cítili dobre, ale v páse vám boli trošku voľnejšie. Väčšinou v takomto prípade siahneme po opasku, no tento trik vám upraví džínsy na mieru a vytvaruje postavu ešte oveľa lepšie. Ako na to?

Na celú fintu vám bude stačiť iba jedna tenšia šnúrka, ktorú prevlečiete cez dve zadné putká nohavíc, konce spojíte, pritiahnete na požadovanú dĺžku a zastrčíte do džínsov. Šnúrka bude schovaná a džínsy vám krásne obopnú postavu. Pozrite sa, aké je to jednoduché!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aaliyah Morales (@aaliyahrmorales)

Ženy Aaliyah poslali stovky ďakovných správ a nevedia si tento trik vynachváliť, vraj džínsy vyzerajú oveľa lepšie, ako utiahnuté opaskom. Jedna z komentujúcich však upozornila na to, že vám džínsy musia sedieť a tento trik ich iba upevní. Ak vám totiž budú priveľké v páse, tento trik fungovať nebude.

Čo na to poviete? Stojí to za vyskúšanie?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie