Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Objednala si šaty cez internet, ale niečo na nich nesedí: Vrch je pekný, ale čo ten spodok?
Zdielať na

Objednala si šaty cez internet, ale niečo na nich nesedí: Vrch je pekný, ale čo ten spodok?

Zdroj: Profimedia

Nákupy cez internet sú síce pohodlné a veľmi lákavé, no často to nedopadne podľa našich predstáv. Niečo o tom vie aj táto mladá žena, ktorá svojim “úlovkom” pobavila ľudí.

Pokiaľ nemáte overený obchod a značku, je nakupovanie online takmer vždy lotériou a môžete len dúfať, že oblečenie bude vyzerať rovnako dobre ako na obrázku.

Online nakupovanie je vždy spojené s rizikom...

26-ročná Natalie Weaver sa podelila so svojou negatívnou skúsenosťou, nielen preto, aby ľudí pobavila svojim nevydareným nákupom, ale aby poukázala, že na neoverené značky sa jednoducho nedá spoľahnúť.

Natalie sa chystala na bowlingový večer s rodinou, na ktorý si chcela tieto šaty obliecť, preto si ich objednala tak, aby jej stihli v predstihu prísť. Ihneď ako ich rozbalila vedela, že tu niečo nesedí.

Zelené bodkované šaty si objednala zo známeho online obchodu PrettyLittleThing a zámerne si vybrala väčšiu veľkosť, aby jej neboli prikrátke.

Takto vyzerali šaty na modelke...

Profimedia

​Keď si ich navliekla na seba, nevedela, či sa má smiať alebo plakať. Kým vrch jej pekne sedel a vyzeral presne tak, ako si predstavovala, spodok šiat bol taký krátky, že jej nezakryl ani zadok. “Mohlo by to byť tak pre 10-12 ročná dievča,” dodala sklamaná Natalie, ktorá svojich priateľov dobre pobavila.

Na akciu si samozrejme musela obliecť niečo iné a tento nepodarok ihneď vrátila. Aké máte skúsenosti s online nákupmi oblečenia vy? Stalo sa vám niečo podobné?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie