Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kate Middleton ako dokonalá bohyňa: Na červenom koberci tromfla všetky herečky
Zdielať na

Kate Middleton ako dokonalá bohyňa: Na červenom koberci tromfla všetky herečky

Zdroj: Profimedia

Toto prestížne spoločenské podujatie sa považuje za európsku verziu Oscarov a nenechalo si ho ujsť mnoho celebrít nielen z filmového sveta, nechýbala ani očarujúca vojvodkyňa z Cambridge s manželom.

V nedeľu večer sa v Royal Albert Hall v Londýne odovzdávali filmové ceny BAFTA. Prítomné dámy nepodcenili výber outfitov, ale najviac jednoznačne zažiarila Kate Middleton v doslova rozprávkových šatách.

Kate stavila pri výbere šiat na bielo-zlaté šaty od Alexandra McQueena, ktoré neboli nové, vojvodkyňa ich mala na sebe po prvýkrát už v roku 2012. Kate si rovnaké kúsky takmer vždy oblieka viackrát a dokonca aj na svadby a slávnostné príležitosti. Práve táto vlastnosť je jej fanúšikom sympatická.

V tento slávnostný večer však nebola jediná, ktorá siahla po staršom kúsku. Usporiadatelia Bafta vyzvali vopred všetkých účastníkov, aby si na toto podujatie obliekli oblečenie, ktoré už majú doma, prípadne si ho požičali. Zareagovali tak na trend „rýchlej módy,“ kedy sa predáva a vyhadzuje neuveriteľné množstvo oblečenia.

Kate zvládla zadanie opäť na jednotku a vyzerala ako princezná! Pozrite sa aj na ďalšie vydarené outfity prítomných dám. Ktoré šaty vás zaujali najviac?

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B8E4mdDn6ys/

https://www.instagram.com/p/B8FMX9cnydU/

https://www.instagram.com/p/B8FJvgKFKa7/

https://www.instagram.com/p/B8FIY-SJAqU/

https://www.instagram.com/p/B8FNxZTFLqQ/

https://www.instagram.com/p/B8FNYCqFxt7/

https://www.instagram.com/p/B8FMnj9gSsC/

https://www.instagram.com/p/B8FMFnAFRD6/

https://www.instagram.com/p/B8FJ6_Eprfm/

https://www.instagram.com/p/B8FB3cMqgGC/

https://www.instagram.com/p/B8FI6SFlnuu/

Súvisiace články

Najčítanejšie