Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Celebritný sexi ocko sa pochválil dcérkou, skritizovali ho: Naozaj sú jej šaty nevhodné?
Zdielať na

Celebritný sexi ocko sa pochválil dcérkou, skritizovali ho: Naozaj sú jej šaty nevhodné?

Zdroj: Instagram/eliskagrabcova

Hoci už dávno neplatí, že bábätká dievčatká sa obliekajú do ružových dupačiek a chlapci by mali nosiť výhradne modré a sivé veci, niektorí ľudia si na svojské módne cítenie niektorých rodičov nevedia zvyknúť.

Mnohým sa zdá, že čierna farba je pre malé bábätká úplne nevhodná a nikdy by takto svoje dieťa neobliekli. Práve to bol dôvod, prečo sa pustili do speváka Václava Noida Bártu (39) a jeho priateľky Elišky Grabcovej (29).

Nenechajte si ujsť seriál Nový život6 januára o 20:35 na JOJke!

Česká muzikálová hviezda Václav Noid Bárta sa stal koncom novembra už druhýkrát oteckom. Druhú dcérku mu porodila krásna tanečnica Eliška Grabcová. Dievčatko Eliška, ktorú volajú  Elsa, však žiadnou "disneyovská princeznou" nie je a rodičia ju radšej stajlujú do rockerského štýlu, čo sa nestretlo s pochopením fanúšikov, píše český Blesk.

Naozaj sú tieto šatôčky nevhodné?

Keď šťastní rodičia zavesili na Instagram svoju mesačnú dcérku v rozkošných šatôčkach "my little black dress," skutočne nečakali, akú lavínu kritiky tým spustia. Najmä fanúšičkám Noida sa vrcholne nepáčilo, že malé bábätko obliekli do komplet čierneho outfitu. Niektoré dokonca napísali, že je to odporné a absolútne nevhodné pre novorodencov.

 https://www.instagram.com/p/B6f8nJ1n2ht/ 

Reakcia prekvapených rodičov

Negatívne reakcie prinútili novopečenú mamičku, aby sa k celej afére vyjadrila. "Naozaj mi nenapadlo, že čierne šatôčky budú toľko pohoršovať. Tak sa všetkým ospravedlňujem, asi ich pôjdem reklamovať do obchodu s tým, prečo ich vôbec predávajú, keď pre deti nie sú vhodné a kúpim radšej „štýlového Santu, soba alebo škriatka," napísala ironicky Eliška, ktorej dcérka ako keby z oka vypadla.

"To je ako keby niekto povedal, že keď dáte dieťaťu džínsy, obliekate ho do pracovného odevu," súhlasil so svojou životnou partnerkou prekvapený Noid. On sám pritom, vzhľadom k tomu, že je to rocker telom aj dušou, prakticky inú ako čiernu alebo sivú farbu nenosí.

Čo si o tom myslíte vy? Obliekli by ste do čiernej svoje bábätko?

https://www.instagram.com/p/B6f-HqdnGnj/

https://www.instagram.com/p/B5VXt5FH92_/

Súvisiace články

Najčítanejšie