Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obuli by ste si ich? Luxusná značka topánok šokovala zákazníčky týmto modelom
Zdielať na

Obuli by ste si ich? Luxusná značka topánok šokovala zákazníčky týmto modelom

Zdroj: Profimedia

Slávna značka ponúka topánky, kabelky a doplnky, ktoré sú zárukou kvality. Práve preto si ju obľúbilo aj mnoho svetových celebrít. Tento produkt však prekvapil všetkých!

Svetoznáma dizajnérska značka Jimmy Choo ponúka elegantné topánky na každodenné nosenie, ale tiež na výnimočné príležitosti, ktoré sú typické svojou originalitou. Hviezdou aktuálnej kolekcie sa stala dcéra Cindy Crawford, mladučká Kaia Gerber.

Nenechajte si ujsť vtipný seriál Delukse v stredu o 20:35 na JOJke!

Okrem prenádherných kúskov, ktoré by do botníka prijala každá žena, sú v ponuke Jimmy Choo aktuálne aj skutočne príšerné zelené topánky, ktoré pripomínajú čistiacu kefu, alebo topánky tzv. “prachovky.“

Tieto zelené „nádhery“ však nestoja pár drobných, ale spomínaná značka ich predáva za šialených 592 eur!

Možno si rovnako ako my, myslíte, že určite ide iba o nepochopený žart, avšak „žabacie“ topánky sa skutočne nachádzajú v ponuke aj online obchode Jimmy Choo. Ľudia nad týmto produktom len neveriacky krútia hlavami a ku topánkam napísali množstvo kritických komentárov.

zelené topánky

jimmychoo.com

„Čo je toto za šialenstvo? Za vyše 500 eur mám vyzerať, akoby som mala na nohách trávnik alebo koberec?“ napísala jedna z mnohých. „Ďakujem, prachovku si radšej kúpim za pár centov!“ napísala ďalšia.

Naozaj by nás veľmi zaujímalo, či táto populárna značka predala z týchto topánok aspoň jediný kus! Čo na ne hovoríte vy?

Takto vyzerajú domáce papuče "prachovky" za pár centov. Koľko nájdete rozdielov?

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie