Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slávna návrhárka to poriadne prepískla: TOTO muselo naštvať aj Meghan Markle
Zdielať na

Slávna návrhárka to poriadne prepískla: TOTO muselo naštvať aj Meghan Markle

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa zo Sussexu nemá pokoj ani na chvíľu, novinári ju sledujú na každom kroku. Tentokrát však neschytala kritiku ona, ale návrhárka, ktorej kabát mala na sebe!

Meghan Markle (38) miluje módu a hoci ju často kritizujú práve za prehnané utrácanie, luxusné kúsky si pravidelne oblieka na rôzne spoločenské udalosti.

Inak tomu nebolo ani na slávnostnej udalosti pri príležitosti Dňa vojnových veteránov. Meghan si obliekla luxusný čierny kabát návrhárky Stelly McCartney, ktorej zverila do rúk aj návrh svojich svadobných šiat. Vojvodkyňa však netušila, že tento čierny kabát spôsobí také šialenstvo v médiách. Čo sa stalo?

Meghan Markle

Profimedia

​​Stella McCartney bola taká potešená, že Meghan si obliekla práve kabát z jej dielne, že jej fotografiu ihneď zverejnila na Instagrame, čím si chcela urobiť reklamu na najnovšiu kolekciu.

"Takáto pocta vidieť vojvodkyňu zo Sussexu v našom kabáte z aktuálnej kolekcie na akcii Dňa vojnových veteránov," napísala Stella k fotografii.

Ľuďom nebolo viac treba a návrhárku za tento post okamžite zvozili.

"Využiť Deň vojnových veteránov k reklamným účelom na vašu kolekciu je  dehonestujúce! Ľudia umierali, a vy upozorňujete na váš čierny kabát! Príšerné!“ písali jej ľudia.

Ktovie, či tento čin nezamrzel aj samotnú Meghan, ale Stella McCartney si zrejme svoje faux pas uvedomila. Po krátkom čase fotografiu s komentom z Instagramu odstránila.

https://www.instagram.com/p/B4vPermla4s/

Súvisiace články

Najčítanejšie