Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Najpohodlnejšie šaty na svete: Našli sme ich a vy si ich zamilujete
Zdielať na

Najpohodlnejšie šaty na svete: Našli sme ich a vy si ich zamilujete

Zdroj: Instagram/

Ak ste si mysleli, že s príchodom chladnejšieho počasia musíte na šaty zanevrieť, omyl! Tu je pár kúskov, ktoré sadnú každej postave.

Niektoré ženy milujú nohavice, iné nedajú dopustiť na sukne. Čo však v prípade, keď je vonku zima a v krátkej sukničke by vám zuby drkotali? Stavte na aktuálny hit, ktorým sú pletené šaty!

Nepremeškajte najlepšiu talentovú šou už dnes večer na JOJ-ke!

​Nielen super vyzerajú, podľa strihu odhalia alebo naopak zakryjú vaše nedostatky, ale super sa dajú aj kombinovať! Ak siahnete po jednoduchých farbách, šaty doladte nápadnými pančuškami a peknými čižmami. Ak chcete na seba upozorniť, môžete si zvoliť kúsok vo výrazných farbách alebo vzoroch. Možností je neúrekom. Plusom pletených šiat je práve to, že vás v zime zahrejú a vyskladať výsledný outfit vám zaberie len pár minút. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sweater (dress) weather ???? I legit get cold when the temp drops below ~68°F ? I guess I’m a true Florida girl ☀️? Anyone else get freezing in the 60s? @laurenbunnell makes fun of me every morning when I show up to work wearing two jackets, a scarf, and some gloves? ? I’m a baby when it comes to the cold what can I say??‍♀️. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Outfit from @lulus . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ? @brianmcw ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lovelulus #sweaterweather #lulusambassador #bostonfall #sweaterdress #fallfashion #prudentialcenter #bostonma #bostonig #foliage #fallfoliage #bostonma #newengland #newengland_igers

Príspevok, ktorý zdieľa Bianca ❁ (@biancasoffer),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#sweaterdress #wool #goldendetail ?

Príspevok, ktorý zdieľa DUE (@dueaalst),

Súvisiace články

Najčítanejšie