Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V čom spíte najradšej? Obľúbený typ pyžama o vás prezradí zaujímavé veci
Zdielať na

V čom spíte najradšej? Obľúbený typ pyžama o vás prezradí zaujímavé veci

Zdroj: Profimedia

Napadlo vám niekedy, že aj voľba nočného úboru, môže o vás veľa povedať? Dávate prednosť pohodlným a ležérnym pyžamám, alebo sa cítite najlepšie v čipkovanej príťažlivej košieľke?

Aj keď si nočný úbor striedate a máte určite rôzny typy, predsa len každý z nás má pyžamo, v ktorom sa cíti najlepšie. Nájdite si v zozname to vaše a zistite hneď, čo to o vás hovorí.

Nenechajte si ujsť zábavný seriál Delukse každú stredu o 20:35 na JOJke!

Klasické dvojdielne pyžamo

Pyžamá milujú pohodové ženy. Nikdy sa príliš s voľbou oblečenia nestresujú a vezmú si to prvé, po čom siahnu. Jediná požiadavka je tá, aby kúsok, ktorý si oblečú, bol pohodlný. Týka sa to rovnako nočného úboru, ako aj oblečenia na každý deň. Ak to aj nie je príliš sexi, netrápi ich to. Tieto ženy milujú voľné dni, kedy si pyžamo ráno ani neprezlečú a môžu si v ňom vychutnávať domácu pohodu a relax.

Tradičná nočná košeľa

Tieto košieľky mávajú dlhé rukávy, môžu mať aj gombíky a niekedy sa zdá, že sú skôr pre staršie ročníky. Nemusí to byť vždy tak. Vyberajú si ich aj ženy, ktoré vyznávajú tradície, sú realistky, ale zároveň v sebe majú dostatok optimizmu. Tiež nerady riskujú a majú rady istotu.

Sexi košieľka

Ženy, ktoré volia takéto sexi košieľky, si veľmi zakladajú na svojom vzhľade. V peknom kúsku si pripadajú výnimočné a hľadajú najmä košieľky zo saténu, s čipkou, šnurovaním a rôznymi prestrihmi. Majú rady luxus, sú rady sú rozmaznávané a rady provokujú.

nočná košeľa

Profimedia

Pánsky kúsok aj na noc

Ak máte na spanie najradšej partnerovu košeľu alebo jeho veľké tričko, pravdepodobne ste sebavedomá žena s predpokladmi k vodcovstvu. Máte rada všetko pod kontrolou od domácnosti až po zamestnanie. Ste to práve vy, kto doma „nosí nohavice.“

Netradičný overal

Od svojho nočného úboru očakávate pohodlnosť, ale tiež trochu zvodnosti. Nemáte rada dlhé rukávy, ale zároveň nechcete príliš vyzývavé kúsky. Vy ste jasná romantička! Najviac vás bude baviť overal s kvetinami či jemnou čipkou.

Infantilné kúsky

Ak milujete kúsky s vtipnými nápismi, obrázkami medvedíkov či inými potlačami, ste to práve vy, kto nikdy nepokazí žiadnu zábavu. Klasika vám pripadá skôr nudná, rada sa smejete a s humorom zvládnete aj náročné situácie v živote.

pyžamo

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie