Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známa značka zverejnila FOTO modelky, ľudia nechápu: Naozaj je od pása dolu nahá?
Zdielať na

Známa značka zverejnila FOTO modelky, ľudia nechápu: Naozaj je od pása dolu nahá?

Zdroj: Instagram/fashionnova

Táto fotografia vyvolala u fanúšikov spomínanej značky hotové šialenstvo. Kým mnohí chvália sexi kúsok, ktorý má modelka na sebe, iní sa zľakli, že si zabudla obliecť „spodok.“

Módna značka Fashion Nova už niekoľkokrát zaujala extravagantnými a príliš sexi kúskami a podarilo sa jej to opäť. No schválne, čo vidíte na prvý pohľad na fotografii vy?

Odvážnych módnych kúskov sa nebojí ani Nicol Kidman.

Obliekli by ste si takéto nohavice?

Na Instagrame vyvolala poriadny rozruch medzi fanúšikmi. Dôvodom bola fotografia sexi ženy, ktorá má na sebe novinku spomínanej značky – latexové nohavice. Práve tie sú však telovej farby a modelka na prvý pohľad vyzerá naozaj ako nahá.

Pod záberom sa nahromadilo množstvo komentárov. Kým jedni považujú tento outfit za veľmi sexi, druhá polovica len nechápavo krúti hlavou. “Myslela som, že je nahá a natretá olejom,” napísala jedna z komentujúcich. “OMG! Úplne som sa zľakla, že si zabudla obliecť nohavice,” píše niekto ďalší.

Ak sa vám tento kúsok páči, no v telovej farbe by ste si takéto nohavice nikdy neobliekli, máme pre vás dobrú správu. Tieto nohavice si za približne 36 eur môžete u spomínanej značky kúpiť tiež v čiernej, červenej, žltej, ružovej, oranžovej a bielej farbe.

https://www.instagram.com/p/B3yOWRZAkoF/?utm_source=ig_embed

 

Súvisiace články

Najčítanejšie