Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prečo TO urobila? Ľudia skritizovali šaty, ktoré si žena obliekla na svadbu kamarátky
Zdielať na

Prečo TO urobila? Ľudia skritizovali šaty, ktoré si žena obliekla na svadbu kamarátky

Zdroj: unsplash.com

Ako by ste zareagovali, ak by sa takto nevhodne zachovala niektorá z vašich priateliek?

V každej krajine aj v každej rodine sú trochu iné zvyky a tradície na svadbe. Niektorí sa zaužívaných rituálov držia, iní si naplánujú svadobný deň iba podľa svojich predstáv. Existujú však nepísané pravidlá, ktoré sa dodržiavajú takmer všade, týka sa to napríklad aj outfitov pre svadobných hostí.

​Svadobné šaty Jasminy Alagič ohúrili mnohé ženy, ako sa páčili vám?

​​Jedným zo základných pravidiel je, aby sa pozvané ženy neobliekli na svadbu prehnane výrazne a najmä nie kompletne do bielej farby. Je to preto, aby priveľmi  neupozorňovali na seba, ale práve naopak, aby nechali vyniknúť nevestu.

Bol to prešľap alebo nie?

Na internete koluje fotografia zo svadby, na ktorej je nevesta so svojou kamarátkou. Mnohých zaskočilo, že na prvý pohľad je naozaj ťažké rozoznať, ktorá je ktorá, keďže kamarátka je tiež v bielych šatách a navyše drží kyticu nevesty.

nevesta, svadobné šaty

Reddit

Ľudia ju nešetrili a výber jej šiat na svadbu kamarátky poriadne skritizovali, mnohé ženy dokonca napísali, že ak by sa to stalo im, kamarátku by poprosili, aby sa išla prezliecť.

Mladá žena sa bráni a celú kauzu považuje za smiešnu. „Moje šaty sú béžové, aj keď v skutočnosti je tento odtieň na internete označený dokonca ako hnedý,“ obhajuje sa, pritom celý outfit doplnila snehovobielym sakom.

Nech už je farba šiat akákoľvek, všetci sa zhodli v tom, že na svadbu dobrej kamarátky sa mala rozhodne obliecť inak, čo si o tom myslíte vy?

šaty, šaty na svadbu

bershka.com

Súvisiace články

Najčítanejšie