Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kate Middleton opäť zažiarila: Všimli ste si? Podobné šaty mala aj naša prezidentka
Zdielať na

Kate Middleton opäť zažiarila: Všimli ste si? Podobné šaty mala aj naša prezidentka

Zdroj: Profimedia

Je krásna, elegantná a výberom outfitov inšpiruje mnohé ženy. Vojvodkyňa z Cambridge neustále potvrdzuje, že je právom označovaná za módnu ikonu. Čo poviete na tieto šaty?

Kate si na návštevu centra Agy Khana v Londýne obliekla prekrásne šaty v smaragdovo zelenej farbe. Práve tento odtieň spolu s tmavo zelenou si vojvodkyňa vyberá najčastejšie a veľmi dobre vie prečo!

Kate nosí často aj modrú farbu, no oveľa častejšie sa objavuje v tmavo zelených outfitoch, tentoraz zvolila farbu smaragdu a šaty z kolekcie ARoss Girl x Soler. Na počesť tejto špeciálnej udalosti Kate zvolila aj zaujímavé náušnice od pakistanského dizajnéra Zena.

Profimedia

Celebritný stylista Lucas Armitage si myslí, že Kate volí tento odtieň najmä preto, že vyzerá dokonalo s farbou jej pleti a tiež farbou vlasov.

„Tmavozelená je perfektná farba pre Kate, ladí jej s tónom pleti, vlasov aj očí a dodáva jej žiarivý vzhľad,“ vysvetlil stylista.

Psychológia farieb hovorí, že zelená je vo všeobecnosti farbou nádeje a pokoja a tiež dodáva ich nositeľom pocit potreby pomáhať druhým. Človek, ktorý ma rád túto farbu je pokojný, svoje okolie pozoruje nenápadne a v tichosti. Vie vypočuť ľudí okolo seba a poradiť im.

Profimedia

Tmavozelená farba umocňuje dôstojnosť, stabilitu, vážnosť a prestíž. Tento odtieň vzbudzuje dôveru, jej nositelia majú pevné zásady a životné hodnoty.

Toto sú len niektoré z charakteristík ľudí obľubujúcich tmavozelenú a rozhodne sa hodia tak na Kate, ako aj na našu prezidentku Zuzanu Čaputovú. Už niekoľkokrát sa objavila v outfitoch rovnakej farby, no špeciálne tieto šaty veľmi pripomínajú tie, ktoré mala na sebe Kate, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/By2lrREo87W/

Súvisiace články

Najčítanejšie